tiistai 15. helmikuuta 2011

SUPERIHMISEN NOUSU - MATELIJAUSKOMUKSISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN


Olen Faleekastrina ja haluan kannustaa teitä kaikkia tänään. Haluan teidän tietävän, että kaikki mitä tarvitsette, on jo teillä. Että kaikki mitä tarvitsette, on jo teillä. Se on teillä nyt. Kaikki tarvitsemanne apu on ympärillänne. Kaikki tuki, mitä tahansa tarvitsette. Autamme teitä ja se on teidän. Se on teidän, lapseni, se on teidän.

Ja kun jatkamme totuuden paljastamista teille, haluan teidän ymmärtävän, miten paljon voimakkaampia olette kuin mikään negatiivinen asia, ja haluan teidän tietävän, että liittolaisenne, maan ulkopuoliset liittolaisenne ja kaikki muut henkitasolla, jotka auttavat teitä, voittavat kaiken pimeyden ympärillänne.

Älkää siis pelätkö pimeyttä. Ei ole mitään syytä pelätä. Kaikki mitä olemme kertoneet teille, on auttamaan teitä pääsemään irti siitä, mitä teitä vaivaa, ja auttamaan teitä voittamaan sen. Voitatte sen kaiken eikä se koskaan kukista teitä. Ja silloin kun menette taaksepäin - kun teistä tuntuu, että olette ottaneet askeleen taaksepäin, olette jumissa ettekä pysty liikkumaan eteenpäin - menkää tuohon esteeseen. Etsikää sen lähde. Se haluaa jäädä, joten älkää kieltäkö sen olemassaoloa. Se piiloutuu ja se pysyy kanssanne.

Teidän on katsottava omaa pimeyttänne vapautuaksenne siitä. Teidän on kuljettava oman pimeytenne läpi, jotta se paljastuu teille. Ja silloin kun kuljette noiden harhauskomusten läpi, joita pidätte tietoisuudessanne, käsitätte, etteivät ne ole koskaan olleet teidän. Ne vain annettiin teille. Ne olivat lahjoja ja voitte katsoa asiaa niin, koska jokainen kamppailu todella auttaa teitä. Se saa teidät tulemaan paremmaksi ihmiseksi. Se saa teidät tulemaan paremmaksi ihmiseksi ja nousemaan ihmisolennon yläpuolelle tullaksenne superihmisolennoksi.

Ja tämä on aikakausi, jolloin alatte nähdä superihmisen ilmaantuvan, mutta se ilmaantuu, ymmärrättekö? Se on nousemista kaiken harhan yli, mitä olette pitäneet tietoisuudessanne. Kun murtaudutte vapaaksi näistä harhakuvista, omalla valollanne on enemmän tilaa. Se ylösnousee ja täyttää noiden valheellisten uskomusten tilan valollaan. Ja saatte uuden uskomuksen omasta todellisuudestanne tietoisuuteenne. Se nousee teistä ja kun kukistatte nämä valheelliset epäilysuskomukset - kaikki nuo äänet, jotka kertovat, mitä te ette voi tehdä ihmismuodossa - nousette niiden yläpuolelle ja todellisuudestanne tulee äänekkäämpi kuin ne. Siitä tulee äänekkäämpi kuin ne, koska niitä on vähemmän ja vähemmän. Kun paljastatte ne, vapaudutte niiden vankilasta.

Useimmat ihmiset uskovat, että riittää keskittyminen siihen, mitä he haluavat, mutta miksi ihmiset ikääntyvät? Miksi ihmiset kuolevat? Miksi ihmiset nukkuvat, syövät ja juovat, lankeavat harhakuvien ansaan? Miksi he tekevät sitä?

Keskittykää siihen, mitä haluatte, ja samanaikaisesti päästäkää irti siitä, mitä ette halua. Katsokaa vääriä uskomuksianne, jotteivät ne enää ole piilossa teiltä. Menkää niihin ja sitten voitte sanoa niille, voitte sanoa tuolle löytämällenne uskomukselle: "Et ole minä, joten turpa kiinni! Olen tunnistanut sinut. Olen tunnistanut sinut etkä ole minä. Lohikäärme, et ole minä. Olet matelijaääni ja sivuutan sinut tästä paikasta etkä voi enää vaikuttaa minuun. Et enää voi vaikuttaa mieleeni tällä uskomusalueella."

Puhdistakaa pois vanhat uskomukset ja todellisuutenne täyttää nuo tilat aidoilla uskomuksilla. Ja aitoja uskomuksia ovat, että mikä tahansa on mahdollista, ja tarkoitan: mikä tahansa. Mikä tahansa on mahdollista. Mikä tahansa. Kyllä, voitte saada talon, jos haluatte. Kyllä, voitte saada auton, jos haluatte. Kyllä, voitte saada kaiken rahan, mitä haluatte, mutta voitte myös lakata ikääntymästä, jos haluatte. Voitte myös lakata kuolemasta. Voitte myös lakata tarvitsemasta mitään muotonne ylläpitämiseen täällä. Nämä ovat vain matelijauskomuksia, jotka on laitettu DNA:hanne, ja kun vapautatte itsenne näistä vanhoista tavoista, uusi DNA, aito DNA alkaa muodostua. Ja se on ollut jo siellä koko ajan, mutta mielenne vääristi sen uskomalla matelijaääniin.

Ja voitte tehdä sen kaiken, mistä nämä äänet sanovat, että te ette voi - vakuutan teille tämän, mitä tahansa se onkin. Riippumatta siitä, mitä se on, voitte tehdä sen. Voitte saada tavaroita leijumaan ilmassa. Voitte lentää. Voitte pärjätä ilman unta, voitte pärjätä ilman ruokaa, voitte pärjätä ilman vettä, voitte pärjätä ilman ilmaa. Nämä ovat vain harhoja ja niitä on annettu teille sukupolvi toisensa jälkeen. Ne ovat juurtuneet mieleenne ja ne haluavat estää teiltä jokaisen uuden käsityksen, joka voittaisi ne, mutta te tulette kukistamaan ne kaikki, jos haluatte. Teillä on kyky. Ei ainoastaan tähtisiemenillä, vaan jokaisella on tämä kyky.

Tähtisiemenet ovat tulleet näyttämään tänne tietä, siinä kaikki. Heidän täytyy katsoa omaa pimeyttään ja vapautua siitä voidakseen auttaa muita ihmisiä vapautumaan omasta pimeydestään. Ette ole täällä pelastamassa ketään, tähtisiemenet, mutta tulette pelastamaan heidät. Ette yrittämällä, vaan olemalla todellisuudessanne, tulemalla omaksi itseksenne. Te muutatte kaiken. Tässä on kyse itsenänne olemisesta. Tätä ylösnousemus on. Silloin kun pääsette todellisuuteenne, kun olette itsenne - koko itsenne kaikilla ajattelualueilla - ja nuo ajatukset voittavat kaikki vanhat ajatukset ja ilmentävät, kykenette mihin tahansa. Mikä tahansa on mahdollista.

Elätte aikakaudella, missä ihmiset alkavat nähdä näitä asioita enemmän ja enemmän, tosiaankin, kunnes siitä tulee normaalia - niin kuin se on minun planeetallani ja galaksissani. Se on visioni uudesta maapallosta. Tätä visiota tullaan välittämään. Poistakaa kaikki epäily mielestänne. Näette mitä uskomattomimpia asioita tapahtuvan ja se kaikki tapahtuu mielenne vuoksi.

Namaste


Faleekastrinaa kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
2.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

7 kommenttia:

Miffy kirjoitti...

Mulle jäi tästä todella vahvasti sellainen fiilis että negatiivinen puoli on lähettänyt päällisin puolin positiiviselta kuulostavan viestin, johon on kuitenkin sekoitettu sopivasti harhautusta.

Talon ja auton haluaminen on harhapolulle eksymistä, ja superihmiseksi tuleminen kuulostaa lähinnä okkultististen kykyjen haalimiselta. Kaiken ydin on kuitenkin rakkaus vaikka kuinka olisimme heikkoja, köyhiä, sairaita ja kuolevaisia.

Oma fiilis tämä nyt vaan.

Harri kirjoitti...

Yltäkylläisyys on syntymäoikeutemme.
Jokaisella meillä on oikeus myö hyvään autoon, jos näkee sen että se palvelee omaa polkua.
Se että meidät tuomittas , jos haluamme hyvää autoa on pelkoon perustuvaa uskomusta, ettei se mitä kaipaa, niin toteutuisi.
Se on harhaa ja vanhoja uskomuksia.
Juuri niistä kannattaa päästää irti.
Syntymäoikeuksiamme on Vauraus, Ilo, Terveys, Harmonia, jotka mielletään yltäkylläisyytenä.

Pelko köyhyydestä ja että raha olisi pahasta luo köyhyyttä.
Olemme äärettömiä olentoja ilman alkua ja ilman loppua, niin kyllä on oikeus haluta mitä haluaa.

Miffy kirjoitti...

Taisin ilmaista itseäni vähän liian jyrkästi. Luonnollisesti jokaisella meistä on oikeus runsauteen ja rikkauteen eikä pidä tietenkään keskittyä pelkäämään köyhyyttä. Materian haluamiseen keskittyminen kuitenkin vie helposti tilaa olennaiselta, eli rakkaudelta ja valolta. Jokaisella on luonnollisesti itsestään selvä oikeus haluta mitä haluaa :D enkä mitenkään vastusta rikkautta itsessään. Uskon silti että on hyvä keskittyä haluamaan kollektiivista hyvää myös materiaalisesti, koska on niin helppo eksyttää itsensä siihen mitä haluaa itse akuutisti.
nimim. muutaman kerran kantapään kautta asiaa opetellut (ja edelleen oppimassa)

Harri kirjoitti...

Markkinatalous työntää kokoajan uutta ja uutta, mutta mikä on oikea tarve?
Voisiko maailma toimia ilman rahaa?

Miffy kirjoitti...

Uskon vahvasti että maailma ei ainoastaan voi vaan se tulee toimimaan ilman rahaa välittömästi kun saavutamme sen pisteen missä rakkaus ja yhteisen hyvän haluaminen voittaa oman edun lyhytnäköisen tavoittelun. Sellaisessa maailmassa jokainen haluaa itse osallistua ja tehdä työtä kaikkien hyväksi, ja jokainen myös saa vastineeksi kaiken tarvitsemansa. Tässä tietenkin auttaa suuresti että jokainen muistaa itsensä, mutta edes se ei ole välttämätöntä.

Love is all around =)

Miffy kirjoitti...

Vastaanpa viel tähä...
>> Se että meidät tuomittas , jos haluamme hyvää autoa on pelkoon perustuvaa uskomusta, ettei se mitä kaipaa, niin toteutuisi. <<

Jäin miettiin tossa aikasemmin et jokin mitä en osaa määritellä, jäi vaivaamaan tässä keskustelussa. Joku negatiivinen juttu näiden kahden entiteetin välille. Sellaiset on ikäviä enkä haluaisi olla edes pienen pienissä riidoissa (tai miten ikinä sitä juttua haluaakaan nimittää). Luin uudestaan tän keskustelun ja tajusin:

Se "juttu" on just tuomitseminen. Toi mitä ensimmäisenä sanoin näyttää kyllä just siltä nyt kun luen sen ite uudestaan, vaikka sillon kun kirjotin sen, se näytti vaan siltä mitä ajattelin. Ajatus kuitenkin juoksee niin nopeasti ettei aina ehdi miettiä minkä vaikutuksen sen sanallinen ilmaisu tekee. Jos ilmaisen itseäni huonosti, en saa siirrettyä ajatustani sellaisena kuin olen ajatellut sen vaan lukijan (tai kuulijan) mielessä syttyy aivan erilaisia ajatuksia, jolloin vastaanottaja saattaa loukkaantua luullessaan minun tarkoittaneen jotakin ikävää.

Tästä väärinkäsityksestä oikeastaan johtuu kaikki ihmisten väliset riidat. Mä luulen että kaikki oikeastaan haluavat pohjimmiltaan suunnilleen samoja asioita. Me ihmiset ollaan vaan tavallisesti aika huonoja ilmaisemaan asioita, ja kun toiset arvaavat joka kerta enemmän tai vähemmän pieleen meidän lähettämät abstraktit ajatukset niin siitä syntyy väkisin (kulttuuri)evoluutiota; vähän niinkuin rikkinäinen puhelin mutta niin että joka kerran kuiskaa saman jutun useammalle "jälkeläiselle".

Tämähän on oikeastaan aika syvällistä taas :D

Aamuyön unettomia pohdiskeluja tässä kirjoittelen. Toivottavasti mitään ikäviä fiiliksiä ei tähän jäänyt, sillä olemmehan kuitenkin lopulta tämä sama juttu. :)

Harri kirjoitti...

Tunne- ja elämis pohjaisissa on vaikea löytää juuri oikeat sanat ja kun elämä on kuitenkin nyt hetkessä olemista, niin äkkiä tuntuu että sanomiset muuttuu, vaikka sanoessa se tuntuikin viisaalta tai jotakin.
Se oli se hetki, kuten Juise lauloi "oli meillä hetkemme".
Olen itse sen huomannut että sitä loppupelissä kirjoittaa itselleen ja sitä kautta päivittää itseään.
Merkitystä on sillä onko päätös Rakkaudesta vai pelosta.
Hyvää eikä pahaa ole kumpaakaan, kun kumpikin on vain maanpäällä, ja kuuluvat tänne. Ketään ei koskaan tuomita mistään teoista.
On vain Yksi joka on Rakkautta.
Ihminen tuomitsee vain harhassa uskoen että tämä 3D on ainut totuus.