perjantai 4. helmikuuta 2011




Valonne Kotoa

Kehotamme ennen kaikkea tiedostamaan tämän energian, koska se minkä havaitsette, ei voi yllättää teitä. Se mitä odotatte, laittaa teidät valmiiksi ollaksenne valoa ja pitääksenne ovea avoinna muille ihmisille. Pelko on ainoa ongelma, mikä teillä on maaplaneetalla, ja teillä on taipumusta aina pelätä uusia asioita. Tämä on ihmisluonne ja se on normi, erityisesti moniulotteisten ovien alkaessa avautua. Jos niiden avautuessa katsotte seinää ja joku kulkee sen läpi, koska hänelle siinä ei ole mitään seinää, te sanotte: "Voi, toi on makeeta! On kutsuttava ystäväni katsomaan tätä." Mutta jos toiset ihmiset näkevät sen, on alttiutta pelkoon ja koetaan ongelmia maaplaneetalla. Pitäkää siis noita ovia auki ja puhukaa niistä. Antakaa oman energianne ja valonne Kotoa tulla läpi aina tilaisuuden saadessanne.

Muistakaa…

Olette niitä, joka halusitte olla täällä tänä aikana hinnalla millä hyvänsä. Riippumatta siitä, miten monta elämää olette yrittäneet tehdä tätä, olette täällä nyt, koska teillä on suurin mahdollisuus vaikuttaa maaplaneetalla. Teillä on taustallanne valtava määrä apua, mikä odottaa auttaakseen kaikin tavoin ja jokaisen tilaisuuden tullen. Tänä aikana kun tämä magneettireikä avautuu ja kaikki tämä magneettienergia tulee maaplaneetalle, se voi ravistaa monen ihmisen perustaa, koska tunnerakenne on magneettisesti linkitetty maapalloon.

Teidän on aika olla paikalla valo vakaana ja hymy kasvoillanne, koska te tiedätte, mitä tulee. Olette tietoisia siitä, mitä tapahtuu, ja voitte olla yksi niistä ihmisistä, joka ylläpitää energiaa tai joskus vain yksi niistä ihmisistä, joka hymyilee kaiken myllerryksen keskellä. Voitte auttaa maadoittamaan vakaan ymmärryksen tästä energiasta ja ottaa oikeutetun paikkanne maaplaneetalla niinä opettajina ja parantajina, joita todellisuudessa olette. Tätä tulitte tänne tekemään tässä elämässä ja olette juuri oikeassa paikassa, sillä muuten ette olisi näiden sanojen ulottuvilla. Teidät on sijoitettu juuri täydelliseen asemaan palvellaksenne juuri sillä tavalla, kuin haluatte, ja sitä tapahtuu nyt.

Pelko on viisikirjaiminen sana Muutoksia ei tapahdu kaikilla tasoilla vain näiden kolmen vuoden aikana, vaikkakin useimmat kokemistanne dramaattisista muutoksista tapahtuvat. Ymmärtäkää, että eri värähtelytasot kokevat nämä aallot todellisuudessanne eri aikoina. Vastaavasti tulee monia muutoksia liiketoimintaan, yrityksiin, järjestöihin ja kollektiivivärähtelyihin tuon jakson jälkeen. Useimmille näistä ryhmistä on vaikeaa löytää pohjaenergiaa, mille rakentaa, koska tunne-energianne ovat sekä korkeita että matalia.

Nyt on aika kääntyä sisäänpäin ja löytää nuo palat, joita olette pidätelleet, koska ne vain voimistuvat, kun nämä aallot kulkevat joka osan läpi. Nyt on aika katsoa vakavasti asioita, jotka olette kieltäneet, tai asioita jotka olette tunteneet syvällä sydämessänne, mutta joista ette ole puhuneet. Nyt on aika löytää totuutenne ja se, kuka todella olette tällä planeetalla, koska silloin kun monia näitä muutoksia alkaa tapahtua - ja tietysti on pelkoa - se on syy, miksi olette pyytäneet olla täällä tällä hetkellä. Se on armonne, se on suurin lahjanne - olla tällä kyetäksenne tekemään sitä työtä, mitä olette toivoneet.

Rakkaat ystävät, luotamme teihin.
On paljon pelkoa aina, kun on muutosta. Vaikka kuljettekin tähän vuoden 2012 kokemukseen pelon sijasta suuren odotuksen ja innostuksen kera, tulee kuitenkin muutoksia. Kun noita muutoksia tapahtuu, muistakaa, että pelko voi pidätellä koko ihmiskunnan kollektiivivärähtelyä. Tämä on teille aikaa tuon hymyn ylläpitämiseen. Silloin kun tunteet menevät ylös ja alas ja tunnette energian liikkuvan, vain tiedostakaa, mitä tapahtuu. Ylläpitäkää tietämyksenne ja olette palveluksessa maaplaneetalla tämän suuren siirtymän aikana.

Puhdas taulu Rakkaat ystävät, hyvin paljon tapahtuu. Toivomme, että voisimme kertoa teille kaikista asioista, joita tapahtuu. Toivomme, että voisimme kertoa teille tarkkaan, millaista on, kun astutte vuoteen 2013, 2014 ja 2015, mutta totuus on, että te ette ole vielä päättäneet kohtaloanne. Emme ole luojia, jotka luovat maailmanne ja kertovat teille siitä. Heijastamme vain sitä, mitä te olette luoneet, sillä te olette suurimpia opettajia, parantajia ja enkeleitä, joita on koskaan kulkenut tällä planeetalla.

Joukko mestareita kulkee fyysisessä kehossa ja useimmilla teistä ei ole aavistustakaan siitä. Siitä tulee ilmeistä hyvin pian ja sitten kun näin on, ottakaa mestaruus omaksenne. On syy, miksi teille annettiin nuo lahjat. Olette luultavasti kehittäneet niitä monta elämää ja työskennelleet kovasti niiden eteen. Silloin kun löydätte ne, teillä on taipumusta kieltää ne ja ajatella, että kyse on jostain muusta, ei teistä. Silloin kun löydätte sen palan, missä olette todella hyvä, omistakaa se ja tehkää siitä omanne ainutlaatuisesti. Omistakaa mestaruutenne, sillä sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan aiemmin.

Suuresti kunnioittaen lähdemme luotanne kolmen pikkumuistutuksen kera. Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja muistakaa, että tämä on kaunista peliä. Pelatkaa hyvin yhteen.



Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Toukokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


 

Ei kommentteja: