perjantai 4. helmikuuta 2011

TERVEISIÄ KOTOA






Hyvin monet asiat ovat muuttumassa planeetallanne.

 Kehityksenne on nyt saavuttanut sellaiset tasot, että on jopa vaikeaa ennustaa, mitä seuraavien viikkojen kuluessa tapahtuu. Haluamme kertoa teille eräästä tilanteesta maaplaneetalla, minkä tiedostaminen olisi teille hyvin hyödyllistä. Noin kolme kuukautta sitten jaoimme kanssanne viestin nimeltään "Magnetismi liikkeessä" ja siinä puhuimme joistain avainpisteistä, joita haluaisimme nyt tarkastella uudelleen ja selittää yksityiskohtaisemmin.

Kolme vuotta magneettista vaihtelevuutta Yksi näistä avainkohdista oli maaplaneetan magnetismin vaihtelevuus ja se, miten se edustaa muutosta, koska ihmiset ovat tottuneet vakaaseen magneettiperustaan. Sitten kun maaplaneetan magneettikentät alkavat vaihdella tulevina vuosina, se vaikuttaa suoraan jokaiseen teistä. Rehellisesti sanottuna ihmiset eivät käsittele muutosta kovin hyvin. Usein joudutte paniikkiin, kun osutte muutosnappulaan. Muutoksen syleilemisen sijasta menette sekaisin ja sanotte: "Voi hyvänen aika, muutos on tulossa! Odottakaa…" Jos kerromme teille edessä olevista muutoksista ja tiedätte, mitä tuleman pitää, kenties odotatte niitä ilolla, intohimolla ja innostuksella pelon kokemisen sijasta.

Haluamme siis tänään kertoa teille muutoksista, joita jokainen teistä kohtaa seuraavien kolmen vuoden aikana. Seuraavat kolme, neljä vuotta tuovat valtavia muutoksia tämän planeetan jokaiselle henkilölle, myös sen taianomaisen, vuoden 2012 päivämäärän aikana ja sen jälkeen, jota odotatte niin kovasti. Kaikkiin näihin uusiin energioihin yhdistymiseen liittyy myös jälkeenpäin valtava määrä muutoksia ja sopeutumista. Suurin osa siitä, mistä aiomme tänään puhua, liittyy magneettienergiaan, koska sillä on suuri vaikutus tunnetilaanne. Monta kertaa planeetan magnetismin ollessa vakaa tunteenne voivat pysyä vakaina. Teillä on perustunne-energia tai tunneperusta, jolle voitte rakentaa. Kun tuo kenttä alkaa muuttua ja vaihdella päivittäin, oma tunnevakautenne näyttää joutuvan vähän pois tasapainosta ja teidän on vaikeampi löytää keskuksenne ja maadoittua. Tästä tulee hyvin ilmeistä, erityisesti vuonna 2012. Selitämme sitä vähän.



 

Ei kommentteja: