tiistai 15. helmikuuta 2011

Kristus Herääminen



Rakkaat ystäväni, minä kutsun teitä, koska te pidätte tätä maailmaa rakastavissa käsissänne, ja te pidätte taivaan ja maan välisen siltamaailman luomista ja paluuta puutarhaan kauniissa sydämessänne. Minä haluan puhua teille tänään täydellisyydestä, täydellisestä rakkaudesta, täydellisestä ilosta, täydellisestä luottamuksesta - Aidon värähtelystä ja siitä, miten teidän täytyy tuoda tämä värähtely maan päälle käyttäen sydäntänne ja tahdonilmaisuanne.

Jos muistatte Raamatusta, yksi rakkaan Jeesuksen sanomista asioista oli: ”Minä olen täydellinen, Isäni taivaassakin on täydellinen.” Vaikka te nyt tiedätte hänen todellisuudessa sanoneen: ”Isäni/Äitini taivaassa on täydellinen”, teidän täytyy myös tietää, että tähän täydellisyyteen, tähän täydelliseen rakkausvärähtelyyn, teidän täytyy virittäytyä kaikesta sydämestänne, koko olemuksellanne, kaikilla voimillanne, kaikella mitä olette, erityisesti tulevina aikoina. Ainoastaan teidän kauttanne, teidän jotka tiedätte tahdonilmaisun ja rakkauden voiman, tämän maailman värähtelyä voidaan nostaa - teidän kauttanne taivaan ja maan välinen siltamaailma voi syntyä täydellisen rakkauden symbolina, symbolina siitä mikä on Aitoa ja annettu ihmiskunnalle.

Siksi minä haluan pyytää teitä päivittäin kohottamaan omaa ja kaiken ympärillänne olevan värähtelyä eläväksi rakkausvärähtelyksi. Tämä tehdään tietoisesti keskittymällä sen täydellisyyteen, mitä ikinä näettekin. Heränneen kaksoisliekkisydämenne kautta, te kohotatte jokaisen kallisarvoisen asian värähtelyä, jokaisen kallisarvoisen ja upean elämän värähtelyä, siksi Aidoksi rakkausvärähtelyksi, mitä on tehty ja mikä sitten tulee esiin ilmaisten tätä täydellisyyttä maailman symboleissa.

Te tiedätte jo, että jos teidän värähtelynne on todellakin sopusoinnussa Aidon kanssa, minun kanssani, itse luomisen hetken kanssa, siinä sopusoinnussa kaikki asiat palaavat ilmaisuiksi rakkausvärähtelystä.

Näin ollen, ennemmin kuin että harjoitatte kaksinaisuudessa tapahtuvaa parantamista - parantaminen tarvitsee olemassa olonsa syyksi ei-parantuneen tai sairauden - minä pyydän teitä palauttamaan jokaisen elämän siksi, mikä sen jumalainen perintö on: täydellinen rakkaus, puhdas armo, jonka minä annan perintönä jokaisessa nyt-hetkessä ikuisesti. Tämä täydellinen rakkaus tulee aina olemaan ensimmäinen asia, ja sen ilmaisemisesta tulee ikuisesti jokaisen elämässä täydellisyyden ilmaisemista kaikissa olemisen puolissa.

Niin, tämän luonnollisen lahjan, tämän perinnön, avaaminen vaatii jokaiselta ainoastaan yhtä asiaa, ja tuo asia on täydellisen rakkauden, sen Jumalan täydellisyyden värähtely, mikä minä olen heissä, jokaisessa elämässä. Tämä sisältää tietysti teidän oman elämänne. On yksi asia kuvitella täydellisyys mielessään, käyttää mieltä vahvistusten sanomiseen, mutta voi, rakkaat ystävät, on täysin eri asia todella kokea täydellisyyden värähtelyjä olemalla sitä itse ja sitten lahjoittamalla tuon värähtelyn toisille.

Te kaikki tiedätte jo, että runsauden ja Jumalan, joka minä olen, täydellisyyden ilmaiseminen teidän elämässänne ja teidän elämänänne on tarkoitettu teitä varten aina, mutta että teidän täytyy tietenkin vaatia sitä. Kun te kohoatte täydellisyyteen ja pidätte yllä tämän värähtelyn, rakkaat ystävät, niin kaikesta, mikä ilmenee täällä maan päällä elämässänne osana teitä, tulee tämän täydellisen rakkauden ilmentymää symbolien maailmaan.

Kun te siis päätätte valita täydellisen rakkauden, te kutsutte rakkautta poistamaan kaksinaisuuden kaikki väärät kuvat rakkaudesta ja jostain muusta - täydellisestä terveydestä (täydellinen elämä olisi parempi tapa sanoa se) - ja väärän uskon kaksinaisuuden vastakohdista ja runsaudesta, mikä on osa olemassaoloanne ja usko kaksinaisuuteen sen puutetta.

Jos te päätätte kaikissa näissä asioissa todellakin keskittyä kaikella energiallanne, kaikesta sydämestänne, kaikilla rukouksillanne ja aidosti sitä tarkoittaen täydellisyyden värähtelyyn itsenne ja kaikkien muiden osalta, te annatte jokaiselle elämälle tilaisuuden korvata kuvat kaksinaisuudesta, epätäydellisyydestä tai puutteesta syvällä ja jatkuvalla tietoisuudella sydämessä ja tunteissa siitä, mikä on totta Aitona ilmaisunanne täydellisestä elämästä, täydellisestä ilosta, täydellisestä yltäkylläisyydestä, kaksoisliekkirakkaudesta. Tämä värähtely tulee korvaamaan jokaisen lankeemuksesta syntyneen virheen, jokaisen väärinkäsityksen ja antaa jokaisen teistä hetkessä muuttua ilmaisemaan tätä elämää täydellisenä korkeimmasta näkökulmasta, mikä palvelee maailmaa ja mitä te olette täällä tekemässä.

On vaikeaa selittää teille egomielen käsitteiden avulla sitä, miten yksinkertaisesti ja puhtaasti rakkaus toimii magneettina ja miten rakkaus poistaa kaiken löytämänsä antirakkauden, kunhan sen sallitaan täysin korvata se. Tätä minä pyydän teiltä. Tämä on ymmärryksen syventämistä niin, että katsotaan tämän maailman kuvien läpi, jotta nähdään se, mitä aidosti on niiden takana.

Tämä on todellista sitoutumista, ei ainoastaan tarkkailemista, vaan syy olla Jumalan voima, harmonisoitua täydellisen rakkauden kanssa ja, rakkaat ystävät, antaa anteeksi, antaa anteeksi lankeemuksen valitseminen. Sillä jokaisessa asiassa, jonka me muunnamme nostaessamme tämän maailman takaisin rakkauteen, tämä on jokaisen ”parantumisen”, jokaisen ihmeen perimmäisenä asiana - tämä muuntaminen, rakkauden voiman kutsuminen korvaamaan vanha päätös uskoa rakkauteen ja johonkin muuhun.

Minä siis pyydän teitä tavoittelemaan täydellistä rakkausvärähtelyä ja tuntemaan sen syvästi, niin intiimisti, niin vetovoimaisella ilolla, että te pystytte pitämään yllä tämän värähtelyn ja näkemään sen kaikessa, mikä nostaa jokaisen elämän täydelliseen rakkauteen riippumatta siitä, mitä harhakuvat kertovat, ja korvaa kaksinaisuuden, kahden voiman, kuvat täydellisellä rakkausvärähtelyllä.

Värähtely on avain kuten aina, koska vain värähtely on syynä. Kaikki muu on seurausta, vuorovaikutusta, asioiden punoutumista. Värähtely on syy kaiken elämän ilmaisuun. Minä pyydän teitä kirjaimellisesti tulemaan taitaviksi nostamaan värähtelyn pienestä mielestä ja egosta Jumalan täydellisyyteen ja korottamaan kaikki egomielen luomat kuvat, mukaan luettuina kehot jotka ovat vahingoittuneita tai kivuliaita, elämät joita onnettomuudet rajoittavat, kaikki asiat joita kaksinaisuus voi luoda. Minä pyydän teitä saattamaan ne, jokaisen niistä, täydelliseen rakkausvärähtelyyn ja pitämään ne siellä, kunnes tuo henkilö voi tehdä päätöksen rakkauden puolesta ja sanoa ”kyllä!”

Jos hän sanoo ”kyllä” rakkaudelle, niin uusi värähtely on teidän lahjanne, jonka te annatte hänelle osoittamaan hänen perintönsä, jonka te annatte itsellenne muistuttamaan todellisesta luonnostanne ja pidettäväksi yllä, kunnes se muuttaa symbolista ilmaisua siitä, mitä säilytätte sydämessänne. Jos sydämen uskomukset, jotka egomieli on luonut, yhtäkkiä muuttuvat itse egomielen kanssa Aidoksi, symbolien maailmaan virtaa symboleita Jumalan täydellisyydestä, ilman egon minkäänlaista sekaantumista asiaan.

Täydellinen rakkausvärähtely antaa pohjimmiltaan anteeksi harhan, rakkaat ystävät. Se nollaa ja tyhjää egon väärän maailman ja palauttaa koko kauneuden ja runsauden perintönne ja elämän, joka on hurmiollista iloa jokaisessa nyt-hetkessä. Te teette valinnan tämän värähtelyn asettamisesta ensimmäiseksi tärkeysjärjestyksessänne kaikessa ja kaikkien kanssa. Kun te sen teette, te voitte nostaa heidät ja itsenne rakkauden Aitouteen, paikkaan, jossa vanha maailma syntyy uudeksi ja symbolit voivat siten syntyä tuossa ainoassa rakkauden maailman hetkessä. Tätä me kutsumme siltamaailmaksi, taivaaksi maan päällä.

Teille on riittävän helppoa katsoa, miten monta prosenttia elämästänne kuluu joka päivä täydellisen rakkausvärähtelyn ylläpitämiseen ja miten paljon kuluu harhaan uskomiseen. Tämän havaitsemisesta te sitten tiedätte, mitä te valitsette ja mitä ilmentyy eteenne omaksi elämäksenne.

Teidän sydämenne on täysin sopusointuisessa värähtelyssä itse luomisen hetken kanssa, mikä aivan varmasti syrjäyttää kaiken sen, mitä ego unelmoi jostain muusta kuin rakkaudesta. Kun te siis teette päätöksen täydellisen värähtelyn ylläpitämisestä, te palautatte elämänne totuuteen siitä, ettei ole sellaista kuin ego, että egokin on osa valhetta - uskomus, että voi olla jotain muutakin kuin rakkautta. Totuudessa vain rakkaus on olemassa.

Myös se näytelmä eetterissä, mikä tämä maailma on, on tosiaankin eetterissä esitettyä tanssia, ja se voi nyt aivan yhtä helposti heijastaa rakkauden täydellisyyttä, paljon helpommin kuin egon ristiriitaa, koska täydellisyyden värähtelyllä on Kaikkeus takanaan.

Kun te pidätte yllä sitä täydellisyyden värähtelyä, joka heijastuu sydämissänne Aidosta elämään maan päällä, se jota me kutsumme ”Kristus-heräämiseksi”, alkaa säteillä kuvia täydellisestä rakkaudesta ja puhdistaa pois harhaa ilman ponnisteluja, kunnes teitä ei enää koskaan voi huiputtaa uskomaan, että on jotain muuta kuin Jumala, joka minä olen, ja se iloinen juhla, että me olemme täydellistä rakkautta ikuisesti.


Jumala 


 

Ei kommentteja: