torstai 17. helmikuuta 2011

Saatte pian vastaukset kysymyksiinne



Ihmiskunnan kärsivällisyys on todella pantu koetukselle kun odotatte toiveikkaana heräämistänne, ja kuvitellun todellisuutenne hajoamista joka on tuonut teille niin paljon kärsimystä. Luottamuksenne Isänne lupaukseen että heräätte on luja ja vahva, epäilynne ovat vain kuviteltuja sumuhattaroita jotka hetkeksi peittävät pyhän Valon innokkaalta katseeltanne.

Teitä rakastetaan äärettömästi jokaisena olemassaolonne hetkenä, koska teidät on luotu Rakkaudesta Rakkaudessa ikuisiksi ajoiksi. Tämä on ainoa tapa jolla Isänne luo. Se on Todellisuus, ja siellä olemassaolonne on ikuisesti jatkuva. Nykyinen tietämättömyytenne tästä ja kykenemättömyytenne kokea se on kuin lyhyt varjo joka kulkee auringon editse, joka on hetkessä ohi.

Kun edelleen odotatte hurmioitunutta heräämistänne, tietäkää että rakastava hyväksyntänne tehtävään jonka olette suorittaneet niin suurella pätevyydellä ja halukkuudella on hyvin tehokkaasti nykimässä lukemattomia miljoonia siskojanne ja veljiänne kohti tuota pyhää tilaa. He jotka ovat monia elämiä hautoneet kiukun, vihan ja pelon asenteita ovat huomaamassa, että näiden tunteiden voima on hiipumassa, ja tunne että heidän on mahdollista antaa anteeksi ja jopa rakastaa vihollisiaan saa heidät miettimään. Heitä järkyttää että tällaisia ajatuksia voi tulla heidän mieleensä, ja vielä enemmän he järkyttyvät huomatessaan että he eivät suoralta kädeltä hylkää niitä vaan harkitsevat mahdollisuutta toimia niiden mukaan.

Heräämisen hetken nähdään todella lähestyvän kun tällaisen tärkeän tapahtuman mahdollisuuden kiihkeimmätkin arvostelijat alkavat epäillä epäuskoaan. Pian he alkavat myöntää, että he ehkä ovat olleet väärässä, hämmentyneitä ja että ehkä voi olla olemassa pyhä suunnitelma joka on toteutumassa, joka nostaa kaikki mitä suurenmoisimpaan olemassaolon tilaan, joka on suunnattoman paljon enemmän kuin mitä kukaan kuvitelmaan uppoutunut pystyy uneksimaan.

Tämä näkökulman muutos joka on väreilemässä läpi rajoitetun tajunnan piirin jota koette kuvitelmassa johtuu suureksi osaksi monien Valotyöläisten keskitetystä aikomuksesta, työläisten jotka ovat raataneet ankarasti niin kauan varmistaakseen että herääminen tapahtuu. Jättimäisen ponnistuksenne vaikutus tuoda kaikki Valoon alkaa seljetä jokaiselle joka haluaa avata tietoisuuttaan edes hiukkasen. Tietoisuuden avaaminen on hieman kuin ottaisi pois silmälaput: näkökenttänne laajenee huomattavasti, ja se mitä tulee näkyviin voi olla varsin hätkähdyttävää, ja saa aikaan sen että esitätte kysymyksiä jotka eivät olisi tulleet mieleennekään aikaisemmin. Ja kun olette ne kysyneet, haluatte vastauksia.

No, saatte pian vastaukset kysymyksiinne, ja monet niistä ällistyttävät teidät. Tulette ihmettelemään miksi käytitte silmälappuja niin kauan, ja ryntäätte suostuttelemaan silmälappuja käyttäviä ystäviänne ottamaan ne pois. Kun he tekevät niin, avoin kommunikaatio jollaista ei ole koskaan aiemmin nähty kauniilla planeetallanne tuo kaikille tiedon ja halun jonka he tarvitsevat että he voivat liittyä heräämisprosessiin, joka on nyt varmasti liikkeellä ja jota ei voi estää. Suuria ihmeitä paljastuu pian.

Suurella rakkaudella, Saul.


John Smallman 10.11.2010
http://johnsmallman.wordpress.com/
http://luxonia.com/

Ei kommentteja: