maanantai 21. helmikuuta 2011

Tietäkää että heräätte



Täyden tietoisuuden tila on loputon ilo, sillä siihen tilaan Isänne teidät loi ikuiseksi nautinnoksenne. Olette tilapäisesti unohtaneet tuon tilan kun kuljette ympäriinsä pelokkaina, näennäisesti eksyksissä kuvitelmassa jonka olette tehneet, etsimässä sellaista mitä sieltä ei voi löytää. Ei ole ollenkaan yllättävää että elämänne ovat suurelta osalta epätyydyttäviä; teidät luotiin kokemaan ikuista autuutta ja kuitenkin halusitte pysyä kuvitelmassa missä ette koskaan koe sitä, ja vain silloin tällöin tunnette lyhyitä mielihyvän hetkiä. Se on epätodellinen ja pelottava ympäristö - unitila josta teidän täytyy herätä, ja on teidän tahtonne, ja Isänne, että näin tapahtuu ... ja niin tulee tapahtumaan.

Te teitte kuvitelman yrityksenä todistaa että olitte itsenäisiä Jumalasta, ja että ette tarvinneet Häntä, mikä oli ja on järjetön ajatus, koska Hän on Kaikki Mitä On, ja siten te kaikki olette Hänen erottamattomia osiaan. Olette lopen kyllästyneitä peliin jota olette pelanneet, ja olette uupuneet tuskasta ja kärsimyksestä jota se on teille aiheuttanut. Tutkitte tämän kummallisen ympäristön ääriin saakka löytämättä sitä mitä etsitte, ja sitten käännyitte etsimään tietä ulos. Se on hyvin valaistu, mutta harhailette edelleen Kotiin vievältä polulta ja menette uudelleen pimeyteen koska egonne antamat viestit johtavat teitä kaiken aikaa harhaan, kertomalla että olette surkeita syntisiä, ette Jumalan Rakkauden arvoisia, ja sen takia Jumala haluaa rangaista teitä niistä hirveistä synneistä joita olette tehneet ja jotka ovat Häntä kipeästi loukanneet.

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta! Hän rakastaa teitä hyvin paljon ja ehdottomasti, ja Hän haluaa että muistatte tämän ja palaatte Kotiin loistoon joka on Hänen ja jonka Hän jakaa kanssanne aina. Tuska ja kärsimys ovat pölkkypäitä varten - mutta niitä ei ole yhtäkään! Olette kaikki pyhiä olentoja jotka on luotu ikuista elämää varten paratiisissa, joten tulette heräämään tuohon ihmeelliseen tilaan.

Nykyisten kokemustenne ihmisinä näennäisesti eri tavoin vaarallisessa ympäristössä on määrä päättyä, loppua, haihtua olemattomuuteen mistä ne ovat näyttäneet tulevan. Mikään muu lopputulos ei ole mahdollinen koska mitään muuta lopputulosta ei ole olemassa; ne ovat vain pahoja unia joita olette jatkuvasti tehneet ja nähneet. Mutta unet häipyvät, haihtuvat ja katoavat sillä ne ovat kuvitelmia eivätkä voi kestää Jumalan ikuisen päivän loistavaa valoa.

Tietäkää että heräätte. Keskittykää tähän yhteen Totuuteen. Se on todella ainoa Totuus joka on olemassa täysin kuvitellussa ympäristössänne. Muistuttakaa aina itseänne että näin on, että tämä on Jumalan tahto teille. Ja koska näin on, eläkää iloisesti, spontaanisti, rakastaen ja myötätuntoisesti, sillä kiihkeällä optimistisuudella jonka tämä pyhä Totuus ansaitsee. Teitä kaikkia rakastetaan voimakkaasti, ettekä voi välttää heräämistä pyhään Todellisuuteen missä tulette kokemaan tämän Rakkauden jokaisena ikuisen olemassaolonne hetkenä.

Suurella rakkaudella, Saul.


John Smallman 24.10.2010 http://johnsmallman.wordpress.com/
http://luxonia.com/




Ei kommentteja: