sunnuntai 20. helmikuuta 2011

TUNNUSTAKAA AIONIEN AJAN HÄPEÄMÄNNE OSAT



Rakkaat ystävät,
Emme ole tehneet tätä aiemmin, mutta haluamme palata viestiimme Brendan radio-ohjelmassa aiemmin tällä viikolla. Totesimme tuossa kanavoinnissa, että ne jotka kuuntelevat, olisivat saaneet loppuun suurimman osan - elleivät kaikkea - olemuksensa yhdistämisestä - tai niiden olentojen yhdistämisestä, jotka muodostavat menneet, nykyiset ja tulevat elämänne ja näin sielunne.

Totesimme myös, että suurin osa viimeaikaisista energiamuutoksista oli suunniteltu niin, että teidän on helppoa päästä noihin olemuksenne osiin ja kutsua ne siihen kokonaisuuteen, joka te olette. Sellaista on tapahtunut ja tapahtuu. Lupasimme myös, että suurin osa tuosta yhdistymisestä - ellei kokonaan - olisi valmis maaliskuun loppuun mennessä.

Tällainen yhdistymine on tärkein asia tässä uuden ajan siirtymässä. Olette kuulleet usein fraasin "teidän on rakastettava itseänne, ennen kuin voitte rakastaa toista". Todellisuudessa "itse" on paljon laajempi osiltaan ja kokemuksiltaan, kuin voitte mitenkään ymmärtää.

Teillä on luultavasti ollut monia elämiä maan päällä, mutta teillä on voinut olla myös sama määrä kokemuksia toisilla planeetoilla ja toisissa paikoissa. Hämmentääkö tämä ajatus teitä? Useimmat teistä yrittävät määritellä niiden menneiden elämien määrää, mitä teillä on ollut maan päällä. Olette ehkä onnistuneet näkemään tai aistimaan tietyn tapauksen, aikajakson tai maantieteellisen paikan. Tällaiset palat ovat vain jäävuoren huippu siitä, kuka olette.

Oletatteko todella, että joku joka on kokenut monta elämää maan päällä - ottaen huomioon, että tuska ja pelko olivat oppisuunnitelma aionien ajan - yhtäkkiä saisi kyvyn tulla jumalankaltaiseksi tai jumalaksi maan päällä, kuten me ja toiset kanavat ovat pitkään julistaneet?

Olemme hivuttaneet teitä tähän informaatioon kertomalla teille, että kaikki osanne liittyisivät yhteen muodostamaan sen kokonaisuuden, kuka olette. Emme välttämättä kertoneet, mistä nuo osat olivat. On aika tehdä se. Sillä viikkojen kuluessa yhdistytte toisiin entiteetteihin emmekä halua teidän pelästyvän tai romuttavan mahdollista iloa siitä, kun useampi "sinä" liittyy yhteen.

Maapallo on tosiaan säteilevä jalokivi universumissa. Kaikilla teillä näitä aineistoja lukevilla on ollut entisiä elämiä maan päällä ja luultavasti on tulevia elämiä. Mutta olette kokeneet myös muita planeettoja, universumeita ja entiteettejä. Ette luo tätä uutta aikaa tyhjiössä. Tiedätte tarkkaan, mitä haluatte ja miksi. Ja tiedätte tämän, koska olette keränneet elämän sieltä ja elämän täältä. Olette keskustelleet noiden elämien hyvistä ja huonoista puolista toisten kanssa, eritoten henkiulottuvuuksissa, ja olette tulleet maan päälle tässä elämässä kera suunnitelman siitä, mitä uusi aika tulee olemaan ja miksi.

Uusi aika ei ole sattumanvarainen prosessi. Se on selvästi määritelty ja luotu jo toiseen ulottuvuuteen. Teidän on vain "kytkettävä" oma kokonaisuutenne oikeaan pistokkeeseen - kuten puhelinoperaattorit 1900-luvun puolivälissä - toteuttaaksenne roolinne. Mitä jos kieltäydytte yhteistyöstä, kytkeytymästä pistokkeeseenne? Samoin miten asia oli eilisen puhelinjärjestelmässä - puhelimet jatkavat soimista ja pistokkeita täytetään, ei ainoastaan teidän.

Miten tyhjä pistokkeenne vaikuttaa maailmaan, universumiin? Hyvin vähän ja kuitenkin paljon. Palataksemme puhelinvaihde-esimerkkiin, teillä on kenties tärkeää informaatiota yrityksen johtajalle, joka päättää, allekirjoitetaanko maailmaan vaikuttava sopimus. Oletetaan, että te ette koskaan soita tuota puhelua. Hyvin luultavasti tuo sopimus lopulta allekirjoitetaan, muttei yhtä helposti tai nopeasti.

Uusi aika on täällä ja teillä on avainrooli esitettävänä. Jos päätätte olla esittämättä roolianne, uudessa ajassa on vähän vähemmän kipinää, vähemmän charmia ja vaivattomuutta.

Mutta palataanpa olemuksenne yhdistämiseen, koska se on tämän viikon kanavointien teema sekä radiossa että tässä blogissa.

Olette kauan kuulleet, että olette kaikki yhtä. Useimmat teistä olettivat tuon ajatuksen merkitsevän vain sitä, että teidän tarvitsi rakastaa koditonta miestä yhtä lailla kuin itseänne. Se on totta. Mutta se osa tästä, jonka useimmat teistä ovat sivuuttaneet tai kieltäneet, on, että monet elämät, joita olette eläneet maan päällä ja toisissa ympäristöissä, eivät välttämättä ole häikäiseviä esimerkkejä rakkaudesta ja ilosta.

Kun palasitte maan päälle tai mihin tahansa ympäristöön tuollaisen jakson jälkeen, joka oli "vähemmän upea esimerkki rakkaudesta ja ystävällisyydestä", useimmat teistä hylkäsivät kokemuksen olemuksenne kätkettyyn osaan. On hyvin helppoa kauhistua toisten "urotöistä" tietäen, että te ette voisi koskaan tehdä vahinkoa. Todellisuudessa olette kaikki vahingoittaneet jotakuta - murha, kidutus tai mikä tahansa muut raivon tai vihan muoto, mitä voitte kuvitella. Miten voisi olla toisin, jos halusitte tutkia vanhaa aikaa täysillä? Ja sama pätee kokemuksiin toisissa ympäristöissä.

Kummalliset aistimukset, epämukavuus mitä olette tunteneet viime kuukausien aikana - tai joissain tapauksissa vuosien - ovat niitä olemuksenne osia, jotka toivoitte haudanneenne niin täysin, etteivät ne ilmestyisi enää koskaan esiin. Mutta ne ovat osa teitä. Äärimmäisen tärkeä osa teitä. Ette voi rakastaa, ennen kuin olette tunteet vastakohdan. Ja näin olette tehneet monta, monta, monta kertaa monissa elämissä maan päällä ja muissa ympäristöissä. Olette saattaneet loppuun tuon työn, jotta olisitte täysin valmistautunut tähän uuteen ilon ja rakkauden aikaan.

On aika tunnistaa nuo osat, jotka olette kätkeneet ja joita olette hävenneet aionien ajan. Olette kaikki massamurhaajia sekä rakastavia olentoja. Se on sitä uupumusta ja riemua, mitä olette tunteneet. Kun sallitte jokaisen osanne palata luoksenne rakastaen, ilo on lähes pakahduttavaa. Ja kun teeskentelette, ettei te ette ole koskaan voinut olla tuo massamurhaaja, uupumus alkaa tulla.

Sallikaa kaiken teissä olla rakastettua ja hyväksyttyä. Mikä tärkeintä, kutsukaa kaikki osanne takaisin. Sillä uuden ajan seuraava vaihe, mihin astutte maaliskuun jälkeen, vaatii koko olemusta tai kuten puhuimme radiokanavoinnissamme, täyttä lasia. Jos yritätte yhdistyä ja sulautua toisten kokonaisten olentojen kanssa, kun samalla kamppailette edelleen joidenkin omien osienne kanssa, yhdistyminen ei toimi.

Mitä täydellisempi kokonaisuutenne on, sitä helpommin pääsette käsiksi uuteen luomistyökalusettiinne. Olemme tosiaankin kaikki yhtä. Sallikaa itsenne tietää se - ja vielä tärkeämpää, hyväksyä se. Te kaikki olette siirtyneet läpi jokaisesta mahdollisesta pimeyden vaiheesta, jotta voisitte siirtyä siihen valoon, mikä on uusi aika. Mikään mitä olette koskaan tehneet, ei ole pahempaa kuin se, mikä on totta jokaiselle kadulla kohtaamallenne. Kaikki olemme todella yhtä.

Nyt teidän on aika sulautua yhteen niiden kanssa, jotka haluavat olla osa uutta aikaa, uuden ajan valoa. Sallikaa itsenne hyväksyä, kuka olette, ja tehkää se ilossa. Sillä niin me näemme teidät. Taianomainen, rakastava ja rohkea olentoryhmä, joka hyväksyy kaikki olemuksensa osat, vaikka se tuntuu toisinaan vaikealta, jotta he voivat siirtyä valoon. Tämän tekemällä muutatte maata ja universumia ikuisesti. Niin olkoon. Amen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (
www.lifetapestrycreations.com)
17.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 


:)

Ei kommentteja: