sunnuntai 27. helmikuuta 2011

ONKO JUMALAN LAKIA?





Onko olemassa sellaista kuin Jumalan laki? Ei, ei sellaista ole.  Ei ole mitään Jumalan lakia. Monet teistä ovat  yllättyneitä tästä vastauksesta, koska olette tottuneita lakiin ja siihen, että elämässänne on lakeja.

Mikä laki itse asiassa on? Mikä lain tarkoitus on? Laki laadittiin hallitsemaan ihmiskuntaa. Ihmiset laativat sen hallitsemaan tiettyjä elämän alueita, joita monien mielestä tuolloin piti hallita. Tiettyjä elämän puolia pystyttiin valvomaan laatimalla laki. Ei ollut tietoisuutta tuolloin siitä, että jos poistetaan jotain tai luodaan laki kieltämään se, tekijä haluaa ja tarvitsee sitä vielä enemmän. Jos asiaa ei jatkuvasti tiedosteta, niin se ei tavallisesti tule mieleenkään.

Korkein olento, Jumala, Ylin tai Jumalainen olento, jonka monet teistä hyväksyvät, ei tee mitään sääntöjä, sillä jokainen teistä on omalla polullaan. Se mikä voisi olla oikein jollekin, ei ole sitä toisille. Ei voi olla suosikkeja! Hyvin paljon sotaa ja taistelua on saatu aikaan laeilla, ulkonaliikkumiskielloilla ja rajoituksilla - kaikki ihmisten hallintayrityksen nimissä. Siitä mistä yksi on samaa mieltä, toinen on eri mieltä! Niinpä ei ole mitään Jumalan lakia, ei sitten mitään. Jos sellainen laki olisi, maatasolla olisivat asiat vieläkin huonommin.

Monet katsovat kymmeneen käskyyn Jumalan lakina, mutta ne eivät ole sitä. Luoja/Korkein olento ei valitse puolta, ei sanele eikä halua ihmiskunnan taistelevan itseään vastaan. Tätä laki saa aikaan. Voin kirjoittaa vain vähän tästä aiheesta tässä uutiskirjeessä. Toivon kuitenkin, että tämä auttaa monia teistä siirtymään värähtelypolullanne korkeampaan tietoisuuteen.

Miten voitte siis maatasolla siirtyä pois pakosta laatia lakeja? Olemalla suvaitseva, anteeksiantava, rakastava, ymmärtävä, ehdoton ja tuomitsematon kaikessa, mitä teette ja kaikissa suhteissanne maatasolla. Sitten kun ihmiset oppivat nämä ominaisuudet ja muita samankaltaisia, niin silloin - ja vain silloin - ihmisillä on rauha, ja he elävät rinta rinnan harmoniassa kaikkialla maailmassa.

Maitreya

 

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (<http://www.maitreya-edu.org>www.maitreya-edu.org)
27.12.07 ja 2.1.08
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


1 kommentti:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Niistä laeista?

Maallinen laki on olemassa valtion toiminnan takaamiseksi ja yksilön oikeuksien varmistamiseksi.

Auktoriteetti on kansasta muodostetun valtion tahto.

Jumalan lain auktoriteetti on Raamatussa ilmoitettu Jumalan tahto ja suunnitelma. Molemmat ovat hyvinvointiin tähtääviä, mutta kumpaakaan ei tunnusteta itsekkäässä ja maallisessa maailmassa.

Lain noudattaminen molemmissa tapauksissa perustuu rangaistuksen uhkaan.

Oma tahto on lainmukaisessa suoriutumisessa ratkaiseva tekijä.

Vapaan kansalaisen velvollisuus ja mahdollisuus on noudattaa hengellisiä että maallisia lakeja.

Velvollisuus syntyy järjestyksen tarpeesta. Oikeudet antavat mahdollisuuksia, mutta asettavat myös velvollisuuksia.

Mahdollisuus lakien noudattamisessa on se, että saa elää turvallisessa ja hyvinvoivassa yhteiskunnassa.

Elämän- ja Kuoleman Laki

Kuolema on annettu meille LAHJAKSI niin kuin Elämäkin. Ilman sitä lahjaa emme voisi Elää tai Syntyä uudelleen.

Usko, Toivo, Rakkaus. Kun näihin asioihin keskittyy saa itselleen RAUHAN. Olemalla Rauhassa itsensä kanssa, näkee mitä saa ja tuntee miten kehittyy, se on hyvä tapa kulkea eteenpäin....

Rakastaminen, hyväksyminen ja anteeksiantaminen niiden äärellä on hyvä viipyä kunnes ymmärtää ja oivaltaa niiden viisauden...JOka Jumalalla on...