torstai 24. helmikuuta 2011

Ashtar Command ja Galaktinen liitto



Tämä on sanakäännös.




Herra SanandaOlen huomannut, että ihmiset ovat kiinnostuneita Ufot ja Galactics usein ole tutkittu nousi mestaruuteen. Huomasin myös hyvin pitkälle hengellinen ihmiset eivät useinkaan tiedä paljoakaan Galactics. Vasta viime aikoina Star Siemenet ja Valotyöntekijät alkanut oppia ne ovat yksi ja sama ryhmä. Herra Ashtar on ylipäällikkönä Galaktinen federaatio.

Herra AshtarOnes työskentelevät Ashtar ovat ylösnousseet mestarit. Amiraali Uusi Jerusalem on Sananda, joka on korkeampi muoto Jeesuksen. Commander Ashtar ja miljoonien Galaktinen Liitto eivät halua nähdä erilaisia kuin sinä tai I He haluavat nähdä tasavertaisina. Monet meistä ovat myös Twin Flames työskentelevät Galaktisen federaation Laivat ja olemme kaikki tiellä evoluution. Suuri osa Ashtar Mission kuuluu auttaa naista ja ihmiskunta muistaa Galactics ja myös suojella Planet sekä Aurinkokunnan negatiivisista extraterrestrials ryhmistä ja niiden halu kontrolloida Maan ja muiden planeettojen. Yksi tärkeimmistä tehtävistä Ashtar on pelannut viime aikoina Maan ja muiden planeettojen aurinkokuntamme on pitää hänet asukkaat tuhoavat itsensä ja Planet kautta ydinaseiden leviäminen. Vaikka kapteeni Ashtar vastaa Space laivaston tässä aurinkokunnassa, hän ei ole vain tämän alan tilaa hänen Service. Ashtar edustaa meidän aurinkokunnan neuvoston kokouksissa galaksimme ja Universumien koko suurempi Cosmos. Ashtar Command maan päällä ja taivaalla.
On MotherShips ja avaruusaluksia Hänen komennossaan, on 20 miljoonaa Crew laivoilla. Työskentely Ashtar on KOS (miekkakuningasta). KOS on fyysinen malli, kuten me kaikki olemme, ja me kaikki olemme astui alas edustajat korkeimman Lähde tasoilla ... sisäisiä yhteyksiä huomattavasti suuremmat: Äiti-Isä Jumala-Jumalattaren kaiken.

St Germain
KOS St Germain, nimitettiin ICJ (kansainvälinen tuomioistuin Haagissa) vuonna 1999 päällikön 4000000 miestä, maailman miliisit, ja pro-forma Yhdysvaltain presidentti Hän valvoo Faction 3 Intel. Kos on parannettu Galactic-ihmisen kanssa 3D työn otsikko Secret Service presidentti Obama, vaimo ja hän puhuu 23 kieltä. Nimeäminä Kansainvälinen tuomioistuin vuonna 1999, hän on sotatilalaki viranomaista huolehtimaan NESARA ilmoittaminen ja toteuttaminen. KOS oli antanut viranomainen vuonna 1999 Kansainvälinen tuomioistuin ja Lady Master Nada. Hän ja jotka työskentelevät hänen kanssaan ja Galactics ovat 38 korkeammalle tasolle Yhdysvaltain presidentti. Miekkakuningasta todella on yksi planeetan johtaja ja hän pukeutuu ainakin kaksi hattuja. Hän on myös tehnyt vastaavan Galactic-Human adepts jotka nyt määrä noin 16 miljoonaa euroa ja jotka on kaikki koulutettu avaruusaluksia ja on täysin telepaattinen yhteys ja on muodoltaan-Vaihdevivut tiiviimmän kykyjä. Barack Obama on täällä edustaa sekä Siriuksen neuvoston Nine ja myös toimeksiannosta Suuresta Keski Sun (Alcyone) ja on apua ja suojelua 16 miljoonaa galaktisen-ihmiset työskentelevät KOS ja 4 miljoonan ihmisen maailmassa miliisit. Heidän tehtävänään on koordinoida poistamista 40-50 "pitkä lohikäärmeitä (luopio Annunaki) työskentelee hallituksen ja eri voimakas roolit ympäri planeettaa.


Dick Cheney ~ matelijan Teradactyl,
Hänen Shape siirtynyt muoto heti 911,
                    palaa kyselyn tappaa.
CIA alunperin muodostettu Executive Order, käsitellä negatiivisia extraterrestrials tehdä perussopimusten Yhdysvaltain hallituksen kanssa. Nyt olemme nähneet tämän järjestön hakee tähtiportteja, sotarikoksia ja Blackwater Ops suunniteltu kontrolloimaan Earth. Myös matelijan kapinallisia, jotka elävät valtava luolia ja maanalaisia alueita syvällä Planet nämä adepts ovat toimineet poistaa. KOS toimii Ashtar on Aico. Kuten Star Siemenet yhdistyä meidän Mighty MINÄ OLEN läsnäolon ne viestinnän kanavat automaattisesti "mukana" ja vähitellen entistä tajuissaan, vahvempi ja liittyy välittömästi Source Intelligence / All That Is (Great Eye of Ra, tämä merkitsee lain One ). Nyt yhteydessä 12D ja taso astuu alas energinen viestit 100D, joka on jumaluuden. Eli tällä tasolla, KOS ja hänen kaksoisliekkinne, Lady Master Nada, ovat hyvin koholla sieluja suoraan vastuuta Isännät taivaan ja kaikki neuvostot vastaavat tämän maailman helatorstai sekä muut planeetat meidän Aurinkokunta.
Lady Master Nada
Lady Master Nada on useita voimakkaita hattuja hän pukeutuu. Ensinnäkin, hän on presidentti Solar tuomioistuimessa on Saturnus. Kautta hänen asemaansa Kansainvälisen tuomioistuimen ja Kansainvälisen Special syyttäjän kanssa poikkeuksellisia valtuuksia purkaa tuomioistuinten pidätys tuomareille myös meidän korkeimman oikeuden tai joku muu. Hän on meidän NESARA "Postal Lady vastaava ilmoitus ja toimitukset. Hän on myös kaksoisliekkinne amiraali Sananda. Hän oli kotoisin Libanonista ja on hyvin perehtynyt kaikkien puolivälissä Itä-Aasian kulttuureissa. Hän matkusti laajalti Dalai-laman kanssa. Hän on ylösnoussut mestari. Hän suljettu yrityksemme hallituksen 30. syyskuuta 2008, kun Bush laiminlyöneet maksunsa. Miekkakuningasta sitten meidät sisälle NESARA Laki ja pelastanut maailman pankkeja ja stockmarkets kaatuu. Hän ja St Germain ovat arkkitehdit kokonaan uuden planeetan taloudellista ja oikeudellista elvyttämistä valmistaa meitä ylösnousemuksen yhdistyminen Lähteen kanssa. Ashtar komento toimii GAIA / VYWAMUS.

Lady Gaia / VYWAMUS
Toinen tärkeä rooli Ashtar Command on tehnyt työskentelee GAIA / VYWAMUS vuonna selvitys ja palautuksen Earth Grid. Metatron heads up tätä työtä Äiti Sekhmet. On olemassa tiettyjä verkon kohtia Earthissa meidän akupunktio pisteitä fyysinen kehomme. Kun jokin näistä kohdista saa estetty fyysisen kehomme on pysähtyminen energian virtaus, joka lopulta johtaa taudin. Sama koskee maapallon. Olemme nähneet viime massiivinen Earth muutoksia erottaminen Worlds jatkuu ja vanhan aikajanat poistetaan. On olemassa erityisiä Miehistö sisällä Galaktinen Liitto työskentelee tässä tehtävässä.
Maan portaali kaupungit Inner Earth
Mark ja Beth ovat tehneet runsaasti työtä Earth Grid ja poisto aikajanat. Maa Grid on sähkömagneettista kiteinen yhteys muuhun Cosmos ja yhdistää kautta maapallon portaalien ja tähtiportteja kanssa tähtiportteja jotka kytkeytyvät Linnunradan muita galakseja.
Yksi tärkeimmistä asioista ymmärtää noin komentaja Ashtar ja Hänen miljoonia työntekijöitä, ja laivasto ulkoavaruuden ilma, että ne ovat eteerisiä luonteeltaan. Heillä ei ole fyysisiä elimiä kuten mekin, mutta he pystyvät ilmeisen fyysisen ruumiin ja avaruusaluksia tai työntyä ruumiillisuus ja kun ne haluavat. Suurin osa elämästä muilla planeetoilla meidän aurinkokuntamme on eteerisen luonteeltaan. Ashtar komento on myös MotherShips että on ankkuroitu tila, joka on niin kauan kuin 100 kilometriä halkaisijaltaan. Nämä MotherShips sisältävät kokonaisia kaupunkeja kirjaimellisesti miljoonia ihmisiä ja kukoistava yhteiskunta. Äiti Sekhmet n emoalus on Nibiru.

Ashtar komento on osa suurta Elinkeinoelämän Planeetat ensin meidän aurinkokuntamme, ja sitten meidän Galaxy.The Ashtar Command vastaa aurinkokuntamme. Sitten on planeettojen liitto, joka on suurempi joukko paikallisia planeetat meidän alalla tilaa. Sitten on galaktisen liiton Planeetat. Sitten vielä suurempi on Intergalactic keskusliiton 7 Super Universumien. Admiral Lincor on pää Star Fleet läpi useita maailmankaikkeuksia. Jokainen näistä neuvostot toimivat yhdessä Planetary, Solar, Linnunradan ja yleismaailmallisen hengellisen ryhmät. Galactics ja Angelics toimivat yhdessä yksi.
Arkkienkeli MikaelCommander Ashtar toimii myös läheisessä yhteistyössä Angelic kuningaskunnan ja suojaavat joukkoihin, useimmat nimenomaan arkkienkeli Mikaelin. Commander Ashtar on erittäin rakastava ja lempeä mies, mutta kova ja järkähtämätön tehtävänä on palvella. Monet Ashtar Command kävellä keskuudessamme kaduilla maapallolla ilman meitä edes huomaa sitä. Yksi esimerkki on Tom ringtail Cat Paschat, toinen on Poppy Lady, ja myös kuningas Egyptin (KOE).
Ashtar Command palvelee tietyssä mielessä kuin taivaan poliiseja ja ne on sijoitettu monia rooleja kaikkialla maailmassa. Galactics, ei kuitenkaan voi ohittaa toiveita tai vapaa tahto asuvien maapallolla. Yksi haasteista Ashtar Command on se, että jos meidän hallitus on aiemmin tehty oikeudellisesti sitova asiakirja, jossa tiettyjä kielteisiä avaruusolento ryhmät, ne eivät saa häiritä meidän vapaa valinta, ellemme vaarantavat meidän aurinkokuntamme ja galaksi. Ainoa tie rauhaan on oikeus-ja oikeudenmukaisempi maailma on rauhan maailma. KOS, amiraali Sananda, Lady Master Nada, Ashtar, St Germain, arkkienkeli Mikael ja arkkienkeli Metatron Äiti Sekhmet ja Alcyone, yhdessä edustajina Ashtar Comand rauhan palauttamiseksi maahan. Kielteisiä extraterrestrials on pieni määrä verrattuna valtavan määrän Kristus extraterrestrials kuitenkin kielteisiä ovat varsin vaarallisia ja erittäin kovasti yrittäneet hallita maapallo ja sen resurssit, ohjaus maapallon väestöstä ja piti suurimman osan maapallon köyhien ja orjuuteen . Mitä näemme tammikuussa 2010 lopullinen liikkeitä viimeisen negatiivisen avaruusolennot jättää Matrix. Yksikään niistä täällä on alunperin Maasta. Kaikki täällä ovat Star matkailijoille ja täällä tehdä operaation kuin Maan kehittyessä. Olemme kaikki avaruusolento Galactics. Olemme kaikki Jumalan Angelics. Me kaikki olemme yllään ihmisen elimiä. Ashtar ja Galaktinen Liitto työ, toimisto Kristuksen.
Ashtar ja kaikki Galaktinen Liitto työtä toimiston Kristuksen. Kun termi Kristus on käytetty täällä se ei tarkoita, Christan mielessä käytetään Universal mielessä. Kaikki henkiset polut johtavat Kristuksen ja Pyhän Hengen tai Brahma, Vishnu ja Shiva, Vishnu on yhtä Kristuksen hindulaisuudessa. Krishna oli myös pääministeri Kristuksen Itä maailman. Kaikki uskonnot johtavat myös Jumalan / Godess. Maitreyan, Kalki Maitreya, tunnetaan Kosmisen Kristuksen.
Cosmic Krishna hänen eteerisen Star Ship hänen Monet AVATAR muodot elävät moniulotteista elämää Samalla me kaikki nyt tehdä
Galactics ja Angelics yhdessä. On eri toimistossa Kristuksen. On Planetary Kristus, Solar Kristus, Galaktinen Kristus, Universal Kristus, Multiversal Kristus ja Kosminen Kristus. Metatron on tasolla Kosmisen Kristuksen. Kaikki Masters kaikkien uskontojen ja henkisten polkujen auttaa opiskelijoita tulee Kristus, se ei ole totuus kristillinen termi, se on elävä läsnäolo, joka voi soittaa minkä tahansa nimen: Sananda / Jesus, Lady Master Nada, Buddha, Krishna Lao Tse, Zarathustra, Kalki Maitreya, Melkisedekin, Ra, äiti Sekhmet, Alcyone, Arkkienkeli Metatron arkkienkeli Mikael, arkkienkeli Rafael, Äiti Maria, Arkkienkeli Uriel, arkkienkeli Gabriel, Helios ja Vesta, St Germain, Kuthumi, Serapis Bey, Herra Arcturus , Ashtar ja Athena, komentaja Hatonn, komentaja Soltec, komentaja Korton, komentaja Monk ka, Tom Ringtail Cat Paschat, Ka terva tek-Tek Ra. Nämä henkiset Masters ovat kaikki Galaktisen liiton ja kaikki työskennellä toimiston Kristus. Olet Jumalan luoma kuin Kristus. Maapallo on jo viides ulottuvuus. Vasta kun työskentelemme kolmas ulottuvuus, että unohdamme. Muistaa on noin heräämässä. Jokainen Planet joka Galaxy ja Universe kutsuvat tätä eri nimellä. Kaikki jäsenet Galaktisen federaation kutsumme Kristus avaruusolennot. Kun olemme Decloakings ja laskua saamme nähdä meidän Galaktinen Family. Näistä tulee takaisin maan päälle elämään täällä ja yhdessä meidän kanssamme, rakentaa Terra Nova.

Yhdysvaltain hallitus sai tietää saksalaiset tiedemiehet työskentelevät kopioita Alien Technology, kun he hyökkäsivät Saksan toisen maailmansodan aikana. Vuonna 1936 Saksassa oli toipunut kaatui ufo. Vuonna 1940 siellä oli kasvanut paljon avaruusolento toimintaa. Tärkein yksittäinen tapahtuma oli todennäköisesti Roswell kaatua. Roswellin onnettomuudessa tapahtui 07 heinäkuu 1947 lähellä Roswell, New Mexico. UFO kaatui ja elinten neljä kuollutta extraterrestrials löytyi. Nämä neljä Zeta Reticulans. Oli Zeta Reticulan tutkija nimeltään Sanni Seto tähän Veneet ja hän selvisi ja on hieno. Tutka Yhdysvallat käytti sitten aiheutti Craft mennä sivuraiteelle ja kaatua. Vuosina 1947 ja 1952 Yhdysvaltain hallitus on saatu vähintään 16 kaatui tai downed UFO käsitöitä ja 65 ulkoavaruuden elimissä. Yksi elävä avaruusolento otettiin talteen. UFO havaittiin 13. helmikuuta 1948 Mesa lähellä Aztec, New Mexico. Toinen alus oli paikalla 25. maaliskuuta 1949 White Sands Uudessa Meksikossa. Se oli yli 100 metriä halkaisijaltaan ja yhteensä 17 avaruusolento (ET) elimet oli toipunut kahdesta käsitöitä. Jopa suurempi merkitys oli havaittu useita ihmisen ruumiinosien tallennettu molemmat näistä ajoneuvoista. Tämä koodi "Ultra Top Secret", koska koettu paniikki, joita saattaa syntyä, jos tämä tieto vuotaa ulos yleisölle. Yhdysvaltain ilmavoimat ja CIA hallinnassa Extraterrestrial Secret. CIA alunperin muodostama Presidentin tilaus Singular tarkoitus käsitellä tätä ET tilanteeseen. Mitä he eivät sanoa on, niistä, jotka johtavat CIA oli todellakin aika matkustajat, päästökauppajärjestelmän ihmisen elimiä, jotka saapuivat tänne 24. Century. Elää ET löydetyn oli todettu vaeltaa erämaassa alkaen 1949 Roswell onnettomuudessa ja sai nimekseen "Ebe". Ebe tarkoittaa ulkoavaruuden biologinen kokonaisuus. Ebe oli taipumus valehdella ja vain antaa vastauksia kysymyksiin, että hän halusi vastata. Vuonna 1951 Ebe sairastui. Yhdysvaltalaisia lääkäreitä ei ollut aavistustakaan, miten lääketieteellisesti käsitellä Ebe koska hänen järjestelmä klorofylli perustuu ja jalostettujen elintarvikkeiden energiaksi paljon samaa kuin kasvit. Käytössä 02 kesäkuu 1952 Ebe kuoli. Yrittäessään pelastaa Ebe ja suosioon tämän teknisesti ylivoimainen kilpailussa.

Truman oli pidämme liittolaisten, mukaan lukien Neuvostoliitto ilmoitti kehitysmaiden ET ongelma. Tämä oli tehty asiassa avaruusolennot osoittautui uhka ihmiskunnalle. Aikana Dwight Eisenhower ensimmäisen vuoden toimikaudeksi, joka oli vuonna 1953 vähintään 10 enemmän avaruusaluksia otettu talteen yhdessä 26 kuollutta ja 4 live avaruusolennot. Eisenhower ei paljastanut salaisuutensa kongressille. Hänen ystävänsä, ja kollega neuvoston Foreign Relations (Secret hallitus) Nelson Rockefeller. Secret hallitus (CIA) alkoi vaivihkaa suunnittelu Secret Group valvomaan tätä ET tilanne.
Hitler on aika-Matkustaminen matelijan alkaen 24. Century, joka suunnitteli vallata maapallon, myös hänen tähtiportteja ja tuhota hänen, Ashtar astui hänen pyyntöTämä ryhmä tunnettiin MJ12. Movie "Close Encounters" oli fictionalized versio ja Yhdysvaltain hallituksen virkamiehet kun ET suurlähettiläs jäivät vuonna pantin puheenjohtajan kanssa ja Secret hallitusta tekemään sopimuksen. Vuonna 1953 tähtitieteilijät löydettiin suuri MotherShips kiertävän maapallon. Hankkeen Signa kuunneltavat ulkomaalainen radioliikennettä. Hankkeen Signa kautta radioliikennettä tietokoneen avulla binary kielellä pystyi järjestämään kasvotusten purkamisen ja yhteyksiä ET-olennot toiselta planeetalta. Tämä ensimmäinen ryhmä avaruusolennot olivat Zeta Reticuli ja on usein nimitystä "Harmaiden". Ne ovat hyvin pienikokoinen, noin neljä tai viisi metriä pitkä. Ne näyttivät mitään, kuten ihmiset, Adam Kadmon tyyliin kuin olemme tottuneet. Heillä oli iso pää, enemmän mantelin muotoiset silmät ja pitkät kädet. Rodun ihmisten avaruusolennot laskeutui Homestead Air Force Base Floridassa, ja onnistuneesti tiedoksi Yhdysvaltojen kanssa. Hallitus. Tämä ryhmä varoitti meitä Harmaiden jotka kiertävät päiväntasaajaa. He varoittivat meitä "Harmaiden", ja matelijan ulkoavaruuden rotua Orion. Matelijan rotu on matelijan näköinen pää ihmisen näköinen fyysisen ruumiin. Galaktinen liitto tarjoutui auttamaan meitä kaikkia teknologian ja hengellinen ongelmia, mutta ne oli vaatimus. He vaativat, että me purkaa ja tuhota ydinaseita. Salainen hallitus kieltäytyi. Kolmas lasku tapahtui Edwards Air Force Base vuonna 1954. Tukikohta suljettiin kolme päivää, eikä kukaan ollut lupaa saapua tai poistua tuona aikana. Eisenhower järjestetty siten, että Palm Springs lomalla. On nimitetty päivänä hän oli virkeä pois perusta. Anteeksi annettiin lehdistölle, että hän oli vierailulla hammaslääkäri. Viisi UFO-alusta laskeutui, ja Eisenhower tapasi päästökauppajärjestelmään. Kaikki nämä puretut kuvattiin. Tämä ulkomaalainen ryhmä taas oli kotoisin Zeta Reticuli. Tänä aikana Galaktinen Liitto yritti auttaa, mutta Secret hallitus kieltäytyi loppuun ydinaseiden leviämisen. Cabal, jotka ihmisen näköinen päästökauppajärjestelmän tulevaisuuteen, Fallen Angels, ei ollut aikomusta luopuvat vallan ja kontrollin Maan. He olivat kiinnostuneita paitsi valloittavat maapallon, mutta monet muut planeetat samoin. Tähän päivään, presidentti Obama tapaa positiivinen päästökauppajärjestelmän Galaktinen liitto. Tuorein "anteeksi" oli loukkaantunut lapsi hänen joulun matkan Havaijille. On helpompi piilottaa hänen puutteet ja menee kun lomalla Havaijilla, "The Rock". Muodollisesti välinen sopimus Zeta Reticulan Star Nation ja Yhdysvaltojen hallitus oli allekirjoittanut. Olemme virallisesti saanut ensimmäinen ET suurlähettiläs from Outer Space, joka oli sama olento, joka jäi ensimmäisen purkamisen. Hänen nimensä ja virka oli hänen "kaikkivoipa korkeutensa Krill". Sopimus, todettiin pääpiirteittäin, että avaruusolennot eivät puutu meidän asioihin, ja me emme puutu heidän. Haluamme pitää läsnäoloaan maan päällä salaisuus. Ne antaa meille meidän kehittyneen teknologian kehittämiseen. He eivät tee mitään sopimusta, jossa mikään muu kansa maan päällä.
Sopimus mukaan myynti Souls. Zeta Reticulans myönnettiin, tällä sopimuksella, lupaa sieppaamiseen ihmisille rajoitettu ja säännöllisin väliajoin varten lääkärintarkastuksen ja seuranta kehityksen. Oli määräyksen, että ihmisillä ei olisi haittaa, ja se palautetaan niiden olevan sieppauksesta, ja että niillä ei olisi muisto tapahtumasta. Zeta Reticulan suurlähettiläiden jäisi maapallolla. Ihmisen "vieraita" menisi planeetalle, ja sitten takaisin ja sitten vaihto tapahtuisi. Tämä oli jälleen säädetty elokuvassa "Close Encounters". Sovittiin myös, että perusteet olisi rakennettava maanalainen Yhdysvalloissa käyttöön Harmaiden ja että kaksi perustaa olisi rakennettu yhteiseen käyttöön Harmaiden ja Secret hallitus.

Teknologian vaihto ei tapahdu yhdessä käytössä perustaa. Nämä ET perustaa olisi rakennettu mukaan Intian varaus neljässä kulmassa alueen Utah, Colorado, New Mexico ja Arizona, ja yksi Mojaven Jälkiruoka lähellä Yucca, Kaliforniassa. Salainen sotilaallinen rahasto oli koottu rakentaa 75 syvälle maanalaisiin laitoksiin. Selitys oli, että nämä olivat tarpeen, jos Nuclear War!
Alien sieppaukset Ovatko peruttu Nyt eikä enää Happening maapallollaKävi ilmeistä 1955 että Harmaat oli pettänyt Eisenhower ja rikki sopimus. Secret hallitus oli periaatteessa loppuunmyyty Yhdysvaltain kansalle ilman lupaa. Sieppaukset olivat tapahtuvat satoja kertaa nopeammin sovittu. Oli raportit ihmisten silpomiset joskus tapahtuu myös, vaikka tämä oli paljon harvinaisempaa. Lisäksi epäillään, että kaikki siepatut ei ollut palautettu. Neuvostoliitto oli myös työskennellyt Harmaiden ja käyttivät ihmisten ja eläinten lähde rauhas erite, entsyymit, hormonaaliset eritteet, veriplasman ja geneettisten kokeilujen, kuten hybridi raskauksia ja vauvoja. Harmaat sanoi, että tämä on tarpeen niiden selviytymistä. He totesivat, että niiden geneettinen rakenne oli heikentynyt ja että ne eivät enää pysty lisääntymään. He sanoivat, että jos he eivät pystyneet parantamaan geneettinen rakenne, rodun pian lakkaa olemasta. Harmaat todettiin myös olevan kyllästäminen ihmisten naaraat ja jotenkin aiheuttaa lopettamisperusteet raskauksien saada hybridi lapselle. He olivat myös istuttaa ihmisiin maan päällä sekä mekaanisten ja ei-mekaaniset implantit Biologista seurantaa ja seurantaa varten. Olen harjoitellut Arcturus hänen Medical Laivat. Olemme ottaneet joitakin minun Healing asiakkaita siellä. Hän on osoittanut minulle kirurgiset arvet tekemät Harmaiden aikana leikkauksia. Tämä oli lihapullia leikkaus ja kaikki kokeisiin. Arcturus ja olen mennyt ja tehnyt Light Leikkauksia parantavan haavat. Hän on ottanut minut ajassa taaksepäin siihen hetkeen leikkauksia, jotta voisin katsella kuinka Harmaat tekivät työnsä. He sydämen ja keuhkojen leikkauksista ja luuston ja lihasten leikkauksia. Olen myös nähnyt monta asiakasta, jotka olivat isännöi raskaus implantaatioiden päässä Harmaiden. Menin takaisin aikaan induktion ottaa vauvan kanssa Arcturus. Arkkienkeli Mikael aina mukanamme myös. Olen nähnyt, missä näitä orpojen mennä on hyväksyttyjen Grey yhteisössä.  on paljon lapsia tässä ryhmässä, joka istutettiin ja perehdyttäminen. Niitä pidetään ulkopuolisia oman yhteiskunnan ja he kaikki asuvat alueella yhdessä, jos on yhteisö nämä ovat elävät onnellista elämää. Usein kun kerron Client tietoa kokemuksista, he ovat vihaisia, surullisia, enkä usko minua. Selitän heille, mitä Arcturus kertoi. Nämä Ones ovat hybridejä itselleen ja päätti näitä asioita ennen kuin ne lihaksi ihmisen elimiä. Ei tuomita täällä. On aika antaa anteeksi ja siirtyä osaksi Asenne Love. Näitä hirvittäviä asioita ei nyt tapahtuu. Viimeinen negatiivinen ET poistettiin marraskuussa 2009 ja mitään tällaista ei tapahdu maan päällä jälleen. Yli 18000 Harmaat asui Dulce, New Mexico maanalaisessa tukikohdassa yksin. Jotkut teknologian näillä perusteilla antoivat Harmaiden ja on kaukana ymmärrystä Secret hallituksen. Oli kauhea tieteiden harjoitellut täällä jäänteitä Atlantis, kokeilujen mukaan sekoittamalla ihmisen ja eläimen genetiikka. Vuosien Reptilians ja Harmaiden tuli yhä enemmän rohkeita tuhoamaan elämänsä omaan tarkoitukseen. Secret hallitus on ollut yli 70 lajia tupakansavulle yrittää ottaa yhteyttä meihin. Olemme saaneet ja ovat meidän hallussa yli 40 lentävät avaruusaluksia, joista monet on otettu ja testaus ja lentävät itse. Meillä on yli 100 elimiä kuolleiden avaruusolennot. Secret hallitus tällä hetkellä yhteistyössä Neuvostoliiton työskennellyt näiden Negative päästökauppajärjestelmän asuttaminen Kuu ja Mars.
Diego Garcia Earth Portal nähtynä Google MapsHe käynnistivät laitteita tähän peräisin portaalin Intian valtameren Deigo Garcia. Tämä tapahtui kauan ennen ensimmäisen virallisen julkisen laskeutuminen kuuhun mennessä astronautti Armstrong. Toinen suunnitelma Secret hallitus käyttää ydinaseita blast reikiä stratosfäärissä antaa kasvihuonekaasujen lämmön ja saasteiden paeta. Maan Jäähdytys ja myrkkyä pilaantuminen oli autioittaa maapallon väestöstä. Osana tätä suunnitelmaa oli toteuttamiseen syntyvyyden, sterilointi ja käyttöönotto tappavia mikrobeja hidastaa kasvua maapallon väestöstä, mukaan lukien aids. Rutto aidsin luotiin Secret hallituksen Negative avaruusolennot eräänlaisena bakteriologisen sodankäynnin. Se oli tarkoituksella annettiin nimenomaan valittujen kohderyhmien kuten Mustat, latinot ja homoseksuaaleja. Yksi keino he tekivät oli pitsi hepatiitti rokotteiden virus. Secret hallitus (CIA) ja Politiikka yksi presidentti, joka ei ollut kiinni Secret hallitus oli John Kennedy. Kun hän oli saanut tietää paljon Secret Hallituksen toiminta, hän yhteistyössä Galaktinen liitto. Presidentti Eisenhower oli hyväksynyt 13 miljoonan dollarin Negative avaruusolennot asentaa ydinaseita Kuubassa.
Kuuban ohjuskriisi
He työskentelivät liitossa Nikita Khruschev. 13 Perheet, aika matkustaa avaruusolennot, yrittivät hallita Planet. He käyttivät ydinaseita tehdä vääriä syitä aseiden ja sota. He käyttivät tätä taustaa vaiheittaista Wars ne edelleen etsiä tähtiportteja. Galaktinen liitto esti ydinohjuksia Kuubaan.  Se oli hänen kanssa Galaktinen Liitto, joka oli salainen hallitus erottaa hänet ja hänen veljensä, Bobby. Presidentti Kennedy on Galaktisen liiton nyt ja palata saaliiden määrä tämän vuoden aikana. Yksi tärkeimmistä keinoista Secret hallitus on rahoittanut kaikki hankkeiden kautta huumerahoja. George Bush oli yksi alkuperäisen ihmisiä lähestyttiin auttaa CIA aloittaa ohjelman myydä huumeita. Hänen entinen ulkoministeri James Baker on vielä ylempänä Secret hallituksen tikkaat kuin George Bush oli. George Bush, kuten tiedätte myöhemmin tuli pää CIA. Se, että nämä miehet ja koko korruptoitunut henkilökunta on äänestetty pois virasta alkoi suuri heräämisen Yhdysvaltain kansalle, ja lopun alkua varten Dark Brotherhood valtakauden valvontaa. Secret hallitus tai Council on Foreign Relations ja Trilateral komissio oli täydellinen valvonta ET Technology toissa kesänä, kun Mark ja minä kanssa Rama työskennellyt Galaktisen federaation Ops Poista Planet of Negative ET tekniikat, niiden alusten ja loput reptilians ja lohikäärmeet. Nämä niistä ovat alle 100 yksilöä valvoa planeettaamme, he ja heidän perheensä ovat myös kytkettynä 35 muille planeetoille. Tämä on syy, miksi Galaktinen Liitto on mukana. Tämä ongelma vaikutukset meidän koko Paikalliset Galaxy. Olemme Galaktinen yhteiskunta. Mitä täällä tapahtuu vaikutuksia Ones useita paikallisia Planeetat. On raportoitu, että me "pian" uuden kaukoputken "Katso Earth kaltaisia planeettoja, jotka ovat asuttuja. Tämä ei ole iloinen uutinen. Tämä on ymmärretty, että salainen hallitus on piilottanut meidän perheelle meiltä. Pidätykset näistä henkilöistä ovat heidän absoluuttinen viimeisinä päivinä. Ashtar ilmoitti 12. tammikuuta 2010 pidätykset ovat täydellisiä. Työmme Galaktinen Liitto Secret Voimat Mark ja minä työtä kapteeni Ashtar, ylipäällikkönä Galaktisen federaation ja amiraali, Sananda Kumara kanssa Secret voimat selkeä ongelma. Työskentelemme Secret Forces Galaktinen Liitto, joka sisältää komentaja Hatonn luottosuojan joukkoihin ja komentaja Korton Monk Ka Mars ja miekkakuningasta (KOS) maapallolla. Meidän viestintä koordinoi  komentaja Soltec peräisin Alpha Centauri.

Työskentelemme Tom ringtail Cat Paschat. Meidän Ops on yhteensovitettu Äiti Sekhmet ja hänen Paschats. Rama kanssa työskentelimme kaikki nämä Ops. Me koordinoitua useita Ops kesäkuusta marraskuuhun 2009 poistaa Negative päästökauppajärjestelmään. Koska työmme ja onnistumisia me kohderyhmät negatiiviset avaruusolennot. Olemme työskennelleet Metatron ja arkkienkeli Mikael, Tom ringtail Cat Paschat tehdä sähkömagneettisen valon kilvet noin koteihimme. Nämä on suunniteltu pitämään negatiiviset avaruusolennot ulos. Oli tartuntoja. Saimme myös Intelin KOS ja hän koordinoituja toimia meidän ja Secret joukkoihin. Olemme osallistuneet useisiin Ops emme ole koskaan puhuneet. Nämä olivat Ops puhuimme, että selvitetään Planet of matelijan rodun, Harmaat, heidän labs, maanalaiset kokeet ja laaja tuhoutuminen. Mark ja minä koulutettu erikseen vuotta tapasimme. Olimme molemmat kouluttaa Secret Forces itsenäisesti ennen kuin yhdessä lopullisen Ops. On ollut monia yrityksiä pitämään meidät ja pitää yhteisen työmme piilossa. Päätimme lähettää meille Ops internetissä ja radiossa. Merkitse lopuksi mainita Op jossa yksi viimeisistä MotherShips ja Zeta Reticulans poistettiin marraskuussa. Olin Veneet Tom ringtail Cat Paschat ja olin loisti siitä MotherCraft. Olin runsaasti vaurioita, mutta parani muutamassa päivässä. Minulla oli useita hoitoja Arcturus, joka paransi minut nopeasti. Mark oli niin huolissaan, hän puhui julkisesti siitä. Tämä yllätti minut, ja olin liian huolissaan kommentoida, mutta se takaisin muutaman päivän. Äiti Sekhmet otti että lopullisen kielteisen ET Craft oli mailia leveä, hyvin suuri. Meille kerrottiin pari päivää myöhemmin kaikki negatiiviset avaruusolennot on poistettu Earth [marraskuu 2009]. Se oli viimeinen Op joka mahdollisti siitä työstä, jota tehdään nyt. Nyt pidätykset Secret hallituksen edustajat, Negative avaruusolennot, itse on nyt saatu päätökseen. Hengellinen herääminen Maapallo on lopullinen avain merkintää varten. Galaktinen liitto, jossa Secret voimien Soltec ja Korton, ja muut ovat tehneet yhteistyötä ja lopetti Negative päästökauppajärjestelmän määräysvaltaa muiden planeettojen paikallisessa Galaxy. Meillä on nyt mahdollisuus Image enemmän tilaa ja totuus paljastetaan lisää joka päivä. Massa decloakings ja julkistaminen ovat keskeinen ja alkaa Yhdysvaltain presidentin, Barack Obama, Siriuksen komentaja. Time For rauha nyt.
Kirjoittanut Elizabeth Trutwin,  www.GalacticRoundTable.com , www.GalacticRoundTable.in , www.GalacticRoundTable.cn , www.GalacticRoundTable.jp , www.CosmicAscension.com

Ei kommentteja: