tiistai 15. helmikuuta 2011

Rakkaus on Perusolemuksemme



Ihmiskunta on valmis heräämään, kuin kevään ensi nuput pitkän kovan talven jälkeen, kun aurinko lämmittää ja houkuttelee niitä avautumaan. Samalla tavalla pyhä Rakkaus joka ympäröi planeettaa tuntuu laajalti, ja uutiset sodista ja kärsimyksitä joita mediat välittävät ovat harhautusta johon tulee kiinnittää mahdollisimman vähän huomiota. Olkaa tietoisia että kärsimystä on, ehkä teillä itsellännekin, mutta keskittykää Jumalan Rakkauteen joka keskittyy teihin joka hetki; hyväksykää se ja jakakaa se olemalla oma itsenne, rakastava rauhallinen olento jonka Isänne loi ikuista olemassaolon autuutta varten, sillä tämä on se mitä todella olette.

Koska olette yhtä toistenne kanssa, ajatuksenne, asenteenne ja aikomuksenne vaikuttavat koko ihmiskuntaan, ja syy miksi ette suurimmaksi osaksi ole tietoisia tästä on, että kuvitelma rajoittaa ankarasti kykyänne olla tietoinen. Muistuttakaa itseänne tästä totuudesta usein päivittäin, ja aikokaa vastaanottaa, hyväksyä ja jakaa Isänne Rakkautta jokaisen kanssa jota ajattelette tai jonka kohtaatte, poikkeuksetta, niinkuin pyhä Isänne tekee. Tämä tuo teille rauhan joka vahvistuu ja voimistuu sitä enemmän mitä useammin päivittäin muistuttatte itseänne tästä ja toistatte tämän aikeen.

Teidät on luotu Rakkaudessa, joten Rakkaus on perusolemuksenne; sitä ei voi muuttaa. Kaikki mitä koette mikä ei ole Rakkautta on kuvitelmaa, lyhytaikaista eikä se tule kestämään. Muistakaa tämä - muistakaa että kaikki ovat yhtä, ettekä voi epäonnistua olemaan aitoja ja täydellisiä olentoja jotka Jumala loi. On aika jättää kuvitelma taaksenne, ja tulla esiin ja näyttää kirkas pyhän Rakkauden säteilynne jota olette yrittäneet piilottaa tai naamioida aivan liian pitkään. Heti kun lopetatte arvostelun ja alatte hyväksyä toinen toisenne, todellinen säteilynne alkaa näkyä ja rohkaisee muita tekemään samoin.

Koette nyt olemassaoloa kuvitelmassa koska halusitte tuoda Valon hajottamaan sen lopullisesti ikuisiksi ajoiksi. Valo, Rakkaus ja myötätunto jotka kaikki ovat pyhän perintönne puolia peittävät teidät täysin ja ovat valmiina että voitte ne näyttää yksinkertaisesti vain hyväksymällä tämän tosiasian. Jos teillä on henkilökohtainen riittämättömyyden tunne, se on vain egon yritys väheksyä ja tuottaa häpeää teille ja vetää teidät takaisin päättymättömään kärsimyksen ja pettymyksen kiertoon jota kuvitelma on.

Olette täällä näyttämässä tietä ulos säteilemällä kirkasta Rakkauden Valoa jolla Isänne on teidät täyttänyt ja jonka toiset näkevät ja jota he seuraavat, jolloin heidän oma säteilynsä paljastuu ja vahvistaa Valoa. Kaikkialla ympärillänne on todisteita siitä että yhä lukuisammat Valonkantajat tekevät tätä kun Valo leviää vääjäämättömästi läpi kuvitelman. Tämä Valo on pyhää, kirkasta eikä sitä voi sammuttaa, ja se alkaa näkyä jopa kuvitellun ympäristönne pimeimmissä nurkkauksissa. Tuo ympäristö ei voi kestää Valoa ja tulee hajoamaan olemattomuuteen sen edessä, kuten on aina pyhästi luvattu ja tarkoitettu.

Hetki jolloin heräätte todelliseen ja ikuiseen olemassaolonne tilaan on vääjäämättä lähestymässä. Sitä ei voi eikä sitä tulla estämään tai viivyttämään, joten rauhoittukaa tiedossa että täydellisen pyhän rauhan ja harmonian Todellisuus tulee pyyhkäisemään pois tummat pilvet kuvitelmasta joka on teitä verhonnut niin kauan kuin voitte muistaa. Mikään joka ei ole Jumalan osa ei voi kestää. Te kaikki olette osa Jumalaa; kuvitelma ei ole ... ja se tulee hajoamaan. Perintönne on turvattu, varma ja rakastava Isänne on sen iäksi taannut.
Suurella rakkaudella, Saul.

John Smallman 14.11.2010http://johnsmallman.wordpress.com/
http://luxonia.com/

1 kommentti:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos...

Me kaikki olemme osa sitä valoketjua, joka on Universumi itse, sitä ketjua, joka edustaa niin suuren RakkaudenLähteen toimintaa, että sen mittakaava hämmästyttäisi meitä kaikkia, Niinpä me tosiaankin olemme osa Jumalaa, RAKKAUTTA!