torstai 24. helmikuuta 2011

YHDISTY SINUA YMPÄRÖIVÄÄN RAKKAUTEEN




Tänään olisi erinomainen päivä yhdistyä kaikkeen rakkauteen, joka ympäröi sinua, kaikkeen apuun ja opastukseen, jonka voit saada.

Hengitä nyt syvään sisään ja salli itsesi vaipua rentouteen. Vain vaipua alaspäin. Hengitä vielä muutaman kerran syvään sisään ja sitten hengitä normaalisti.

Ensiksi, tunne lämpö ympärilläsi kuin rakkauden peite, kuohkea vaaleanpunainen peite, joka lohduttaa sinua ja kietoutuu ympärillesi tiivisti ja rakastavasti. Olen kanssasi ja tulen luoksesi aina, kun pyydät, lohduttamaan sinua ja kertomaan sinulle, miten syvästi sinua rakastetaan. Lämmin, lohduttava ja suojeleva rakkaus on sinun, kun vain pyydät.

Katso nyt ympärillesi. Näe, että olet enkelien piirissä. Enkelit ovat kauniita ja säteileviä. Niiden valkoiset siivet liikkuvat lempeästi ja jokaisella on kultainen kehä ympärillään. Ne laulavat ja hymyilevät ja antavat sinun tuntea läsnäolonsa.

Näe nyt, että enkeleitä on rivi toisensa jälkeen. Niitä jatkuu silmän kantamattomiin ja siitä eteenkinpäin, ja ne kaikki lähettävät sinulle loputonta siunausten virtaa.

Ne ovat täällä opastamassa ja rakastamassa sinua. Ne ovat osa universaalia rakkautta, jota virtaa sinuun joka hetki. Yhdisty niihin ja niiden rakkauteen.

Ja näe yläpuolellasi lisää enkeleitä. Jokaisella niistä on kiiltävän hopeinen rakkauden kannu ja tuota rakkautta virtaa sinuun, rakkauden virtaavaa vettä, joka muuttuu valoksi saavuttaessaan sinut. Sädehtivä ja rakastava valo ympäröi sinua. Rakkausvarasto on loppumaton. Sitä virtaa ja virtaa päättymättä.

Nyt sinua nostetaan, ylöspäin ja ylöspäin, lähemmäs kaiken valon lähdettä. Valo muuttuu suuremmaksi ja suuremmaksi, kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi, ja kohoat vaivattomasti kaiken lähteeseen, olemisen yhteyteen ja ykseyteen. Kohoat ja kohoat tullen yhdeksi valon kanssa.

Ja täällä maailmankaikkeuden sydämessä olet täysin puhdas. Kaikki pelko ja epäilys lähtevät sinusta ja ne viedään valoon. Olet yhtä valon kanssa, täysin yhtä, tehty eheäksi ja kokonaiseksi rakkaudessa.

Kirkkaasti, kirkkaasti valo loistaa päällesi. Sydämesi puhdistuu, kehosi puhdistuu. Mielesi puhdistuu ja kaikki tulee puhtaaksi ja sädehtiväksi.

Tässä armon ja ykseyden tilassa sinulla on täydellinen selkeys. Tiedät, että se mitä täällä sinulle tulee, on korkeimmasta lähteestä. Tiedät, että se mitä täällä ajattelet, tulee korkeimmasta, laajimmasta ja mahtavimmasta. Tiedät, että kaikki maailmankaikkeuden vastaukset sisältyvät tähän hetkeen, juuri nyt. Ja sinulla on pääsy siihen kaikkeen sädehtivässä selkeydessäsi, jokaisessa ajatuksessasi.

Täällä on opastusta ja se on valoa ja rakkautta. Se tuntuu kehossasi. Se tuntuu sydämessäsi. Sitä juhlitaan ilolla. Sitä kylvetetään rauhassa.

Älä pelkää mitään, sillä olet täällä. Olet tämä valo. Olet tämä rakkaus.

Älä pelkää mitään, sillä olet rakastavan maailmankaikkeuden sylissä, yhtä kaikkeuden kanssa.

Älä pelkää mitään, sillä sinua pidetään Jumalan rakastavilla käsivarsilla ja upea voima on sinun voimaasi, valo sinun valoasi, ja aika pysähtyy tätä perimmäistä syleilyä varten.

Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart (www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff (http://www.heavenletters.org/)

2 kommenttia:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos tästä....

Enkelit ovat muistaneet minua runsaudella tänään...

Lue blogini... viesti Sinulle...

Miffy kirjoitti...

Ihan loistava bloggaus, ja osui jännästi juuri siihen kun tajusin tämän hetkeä aikaisemmin taas kerran ja fiilistelin sitä kun ensimmäistä kertaa heräsin nykyhetkeen. :) synkronismi rox <3