maanantai 14. helmikuuta 2011

VALMISTAUTUMINEN MAAPALLON VÄRÄHTELYMUUTOKSIIN



Useimmat teistä tätä lukevista ovat jo tietoisia jollain tasolla niistä muutoksista, joita maapallonne ja sillä asuvat käyvät läpi näinä aikoina. Muutosta on tapahtunut jo pitkään (voitaisiin onnistuneesti väittää, että muutos on pysyvä tila), mutta muutoksen määrä ja intensiivisyys on ollut nousussa ja nyt se on sellaista, minkä monet teistä voivat aistia tai tuntea monilla tasoilla. Haluaisimme antaa teille kannustusta tukemaan näissä muutoksissa sekä joitain käytännön neuvoja siihen, mitä odottaa ja miten kulkea sujuvasti tämän ajan läpi ja samanaikaisesti käyttää tätä tiedostamista omaan osaanne tässä näytelmässä, paikkaanne universumin yleiskudoksessa.

Merkkejä planeetan värähtelymuutoksista
- levottomuuden tunne
- suunnan menettäminen
- elävät unet
- deja vu, synkronismi tai vastaavat ilmiöt
- nukkumisongelmat
- muutoshalu tietämättä, mitä muuttaa
- persoonallisuuden muuttumisen tunne
- halu lopettaa tuntemanne elämä
- halu yhdistyä ihmisten kanssa
- yleinen huonovointisuus
- tunne viestien saamisesta
- pelon tunteet, joita ette pysty yhdistämään mihinkään

Jos nämä ovat tuttuja, ette ole yksin. Liikutte kohti aikaa, jolloin korkeampaa tunnetilaa kunnioitetaan ja se hyväksytään enemmän kuin ennen. Tämä vaatii joitain kasvukipuja pitkähkön siirtymäkauden aikana, kun siirrytte entisestä tulevaan. Tarjoamme teille energeettistä tukeamme tänä aikana - auttamaan sitä itsensä ymmärtämistä ja kasvua, mihin olette sitoutuneet osana tällä planeetalla olemista, ja hyväksymään valintanne olla osana tapahtuvia muutoksia.


Tiedostaminen Ei ole välttämätöntä olla tietoinen tai tiedostaa sitä, mitä sisällänne ja ympärillänne tapahtuu, mutta tiedostaminen auttaa mahdollisessa suuntavaistonsa menettämisen tunteessa. Mutta miten lisätään tiedostamista? Annamme usein käytännön harjoituksia, jotka voivat auttaa tiedostamisessa - ei ainoastaan itsenne ja paikkanne tuossa universaalissa kudoksessa, mutta myös suuremman kuvan ja niiden yhteyksien, joita luotte ja ylläpidätte luonnon ja niiden miljoonien ihmisten kanssa, joihin olette yhteydessä jollain tavalla. Annamme sellaisen harjoituksen nyt.

Hiljaa ja mukavasti istuen laita kädet polville. Anna silmiesi sulkeutua ja päivän ja hetken ajatusten häipyä pois. Olet vain tässä ja nyt. Olet vain tässä hetkessä, istuen ja leväten mukavasti kädet polvilla. Tunnet käsiesi painon ja lämmön, mikä sulaa käden ja polven väliseen tilaan. Hengität - hengität sisään ja sitten taas ulos, tuntien taas käsien painon polvella.

Tähän luodaan ympyrä, ympyrä joka on tehty omasta kehostasi. Kädet polvilla, sitten nostat ne ylös kaikkien chakrojesi kautta ja tuot taas hengityksen myötä kädet polvelle. Kädet polvilla, ylös hengityksen mukana ja sitten uloshengittäen taas kädet polville. Uudestaan ja uudestaan ympäri. Kun panet merkille tämän ympyrän, tunne, miten monia muita samanlaisia ympyröitä luodaan ja ne kohtaavat samalla hetkellä. Tällä hetkellä lukemattomat muut ihmiset istuvat kädet polvilla ja hengittävät ympäri ja ympäri. Tunne nämä ympyrät ja yhteytesi niihin. Huomaa, että ne ovat olemassa, vain tiedosta niiden olemassaolo.

Ja tule sitten takaisin itseesi, omaan pikkuympyrääsi, nyt laajentuneena. Hengitä sisään ja ympäri vielä kerran.

Seuraavan kerran istuessasi tällä tavalla kädet polvilla osa sinusta muistaa tämän yhteyden ja rakennat sille. Se on yleinen asento ja siksi se tuo sinulle tietoisuutta, mikä on paljon syvempää joka kerta, kun kehosi lepää tällä tavalla.


Värähtely
Maapallon värähtelyaste muuttuu ja nousee yleisesti. Tämäkin voi johtaa suuntavaiston menettämisen tunteeseen ja joutumiseen pois kontrollista omassa elämässä, erityisesti jos kontrollointi on teille ongelma. Se on yleinen ongelma ja on siis todennäköistä, että moniin ihmisiin vaikuttaa tunne, että maailma kulkee nopeammin, mihin he ovat valmistautuneet.

Yksinkertaisin asia meidän näkökulmastamme on päästää irti ja vapautua kaikista odotuksista siihen liittyen, mitä seuraavaksi tulee, tai myös "kaikki on ok" -tunteeseen. Mutta tämä on meidän näkökulmamme eikä se välttämättä puhu elämän haasteille fyysisessä kehossa, missä turvallisuus ei aina ole selviö.

Mitä tarkoitamme sanoessamme "päästää irti ja vapautua"? Näissä sanoissa on sivumerkitys, mikä voi johtaa siihen johtopäätökseen, että irtipäästäminen on tuskallinen ja työläs prosessi. Irtipäästäminen ja vapautuminen merkitsee vain irrottautumista odotuksista - kaikkien mahdollisuuksien sallimista, vaikka voisittekin nähdä vain yhden tai kaksi.


Irtipäästämisharjoitus
Tässä on yksinkertainen harjoitus, joka on suunniteltu auttamaan siinä, että irtipäästäminen tuntuu mukavammalta.

Sulje silmäsi. Voit tehdä tämän missä tahansa asennossa, vaikka istuen työpöydän ääressä. Keskitä huomiosi nenänpäähän. Seuraavan hetken tai parin ajan nenänpää on ainoa asia, mikä on olemassa. Ei ole mitään muuta. Jos muita ajatuksia tulee, siirrä ne sivuun hetkeksi ja keskity taas nenänpäähäsi. Vain nenänpäähäsi. Universumissasi ei ole mitään muuta kuin nenänpääsi. Koko maailman väestö on nenäsi päässä. Voit kuvitella tämän. Koko maailma on nenäsi päässä. Elämää eletään, rakkautta rakastetaan, sotia taistellaan, vauvoja syntyy juuri siinä, nenäsi päässä. Ei ole mitään muuta kuin tämä tila.

Hengitä tätä sisään hetken ajan. Vain nenänpääsi. Ei mitään muuta.

Tuo nyt tietoisuutesi hitaasti suuremmalle alueelle. Koko nenään. Suuhun. Silmiin. Kasvoihin. Maailma on edelleen tasapainossa nenäsi päässä, mutta nyt tuo universumi laajenee. Laajenna sitä nyt taas, tällä kertaa makrotasolle. Planeetat, tähdet, galaksit. Ja edelleen nenänpäässäsi. Näetkö, miten kaikki on olemassa rinnakkain? Mikrotaso ja makrotaso.


Kaikki mahdollisuudet ovat tässä hetkessä. Värähtelymuutoksia tapahtuu myös hyvin fyysisellä tasolla. Ainoastaan aika ei nopeudu, vaan monilla ihmisillä on myös tunne kiireydestä saada itsensä parempaan tilaan henkilökohtaisesti. Panette merkille painottumista henkilökohtaiseen kasvuun, entistäkin enemmän. Lisäpainotusta tulee, sillä monet ihmiset ovat tietoisia ainutlaatuisesta elämäntarkoituksestaan ja tekevät sitä.

Oleminen osana näitä muutoksia ei välttämättä merkitse mitään ilmeistä muutosta itsessänne tai erityistä toimintaa, mutta monille tällaisista muutoksista tulee tärkeitä. Saatatte huomata toivovamme täydellistä muutosta elämäntyyliinne ja seuraanne. Ihmiset jotka olivat ystäviä tai läheisessä suhteessa ennen, voivat näyttää vähemmän tyydyttäviltä nyt. Tämä liittyy paljon värähtelyyn - jokainen ei prosessoi värähtelymuutoksia samaa tahtia. Jokainen ei reagoi yleiseen värähtelymuutokseen samalla tavalla. Jos huomaatte siirtyvänne poispäin ihmisistä, on luultavasti hyvä syy tehdä niin. Kyse ei ole siitä, että he ovat haitallisia teille, vaan he eivät yksinkertaisesti palvele samaa tarkoitusta teille. Etsikää uusia ryhmiä, jotka tukevat teille tärkeiltä tuntuvia asioita.


Intohimon löytäminen Yksi asia joka voi auttaa teidät tämän jakson läpi, on löytää jotain, mistä olette intohimoinen. Aktivismi ei ole kaikkia varten, mutta tämä on erinomaista aikaa siihen. Aktivismi liikuttaa monet ihmiset toimintaan. Positiivinen aktivismi (jonkin uuden luominen, ei jonkin toimimattoman tuhoaminen) voi olla äärimmäisen hyödyllistä tänä aikana maadoittamaan ja auttamaan teitä samanmielisten ihmisten löytämisessä, joiden kanssa voitte selviytyä värähtelymuutoksista yhdessä. Tämä on erittäin tärkeää tänä aikana.

Yksi tapa intohimon löytämiseen on katsoa sisäänpäin. Onko viimeinkin aika kirjoittaa se kirja? Julkaista nuo runot? Ajatella vakavasti ammatinvaihdosta? Etsiä jokin harjoitus, joka tyydyttää teitä? Käyttäkää muutamat seuraavat kuukaudet kokeillen uusia toimintoja, joita olette lykänneet jonkin aikaa, tai tuokaa esiin vanha projekti, joka kutsuu teitä.


Ulos ja sisäänpäin kurkottaminen
Taas kerran, emme voi painottaa liikaa sen merkitystä, että kehitätte yhteyden tunnetta itseen ja toisiin ympärillänne. Tämä on haastavaa aikaa kera haastavien energioiden, mutta teitä palvellaan parhaiten (ja te palvelette parhaiten muita), jos yhteys itseen on vahva ja yhteytenne ympärillänne oleviin sfääreihin tunnistetaan. Haastakaa itsenne seuraavien kuukausien aikana kurkottamaan sekä ulos- että sisäänpäin.

Lähestykää ihmisiä, joita ette ole ehkä lähestyneet menneisyydessä. Riippumatta siitä, ohititteko te heidät vai ohittivatko he teidät, nyt on aika tunnistaa yhteydet, joita on ympärillänne. Olkaa avoin toisien esittelemiselle. Olkaa avoin ihmisille, jotka antavat teille lahjaksi lauseen, sanan, kirjaotsikon tai ajatuksen, josta tulee osa teistä jälkeenpäin. Olkaa avoin uusille kokemuksille ja uusille havaintotavoille. Muut muuttuvat yhtä nopeasti kuin tekin ja teidän laillanne etsivät ankkuria myrskyssä. Muistakaa, että annatte yhtä paljon kuin saatte - jos ette enemmän.

Kurkottakaa sisäänpäin, syvempiin ja syvempiin paikkoihin sisällänne. Kyllä, siellä on pimeitä nurkkia, joita olette vältelleet. Nyt on aika loistaa valoa niihin ja kutsua ne kokemukseenne. Ystävystykää pimeytenne kanssa. Etsikää tapoja miellyttää itseänne pikkuasioilla - kukkakimppu, jäätelötötterö, 20 minuuttia pikkupiirustuksen tekemiseen. Huomatkaa yhteys sinun ja sen suuremman sinun välillä, joka on sisällä.

Olette osa muutosta. Kaikki mitä teette, auttaa luomaan, säilyttämään ja tukemaan elämää tällä planeetalla. Jokainen hengenveto ja jokainen hetki on tärkeä. Sinä olet tärkeä.



Polarista kanavoinut Karen Murphy (www.polarisrising.com)
Toukokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: