maanantai 31. tammikuuta 2011

Awakening




                                                            http://vimeo.com/11950892
                                                            http://awakeningasone.com/

.Mikä on transformaatio?

 Transformaatiossa on kaksi pääpiirrettä. Ulkopuolisten energioiden avustuksella maa transformoi itsensä palautuen entiseksi turmeltumattomaksi itsekseen. Enää se ei salli fossiilisten polttoaineiden polttamista. Enää se ei salli ilmakehänsä, vetensä ja maaperänsä saastuttamista. Se palaa turmeltumattoman kauniiseen tilaan.

Äiti maan kokemukset.
Muodustuessaan Äiti Maa kokosi kaiken ympäriltään tiivistyäkseen muotoon, että Hänen päällään voitaisiin olla.
Eli kokemuksena oli "Ottaminen".
Nyt kun on tultu tähän mitä me sanomme nykyaikaan, niin Äiti Maa on antanut, ja antanut, koska Rakastaa ihmistä niin paljon.
Ihminen tarvitsi myös kokemuksen pimeydestä ja pelosta.
Eli kokemuksena oli "Antaminen".
Nyt kun Äiti Maa ei enään siedä ottamista, niin seuraava kokemus on "Harmonia".
Äiti Maa asettuu uuteen järjestykseen koko tähtijärjestelmän kanssa, joka on yhtäkuin nopeampi sekä kevyempi  värähtely 5D. Tietoisuuden nousu. Maapallolla eli Äiti Maalla on aivan samalla lailla tietoisuus, kuin ihmiselläkin. Ei ihminen ole mitenkään erityinen. että olisi ainut tietoinen olento, ja sitäpaitsi jokainen kehomme on osa maapalloa.





Toinen Transformaation pääpiirre.
Olemme kokeneet millaista on olla ihminen. Joten olemme mukana.
Ihmisten transformaatiossa. Se on ainutlaatuinen kokemus. Ihmiset kutsutaan transformoitumaan kevyemmän värähtelyn ja korkeamman tietoisuuden olennoiksi ja toimimaan rakkauden pohjalta
http://eidualistinen.blogspot.com/2010/12/negatiivinen-poistuu.html
Ainoastaan sieluanne ei kutsuta transformoitumaan, vaan fyysinen kehonne myös transformoituu, jos niin valitsette.
Täydessä tietoisuudessa fyysissä kehossa. Enkelinä Maanpäällä. Äiti Maan hoitajina harmoniassa kaiken kanssa.



Tämä on täydellinen transformaatio, sillä kaikki muuttuu. Enää eivät pelko, viha, kiukku, väkivalta ja valheet hallitse tätä planeettaa. Nämä ns. kolmannen ulottuvuuden piirteet menevät pois kera niiden rakenteiden ja uskomusten, jotka suosivat vain muutamia. Tämä ei ole vain yksi liiketoimintasykli eikä sosioekonominen mullistus. Kyse on ihmiskunnan perustavaa laatua olevasta transformoitumisesta.
Kiinnittäkää turvavyönne. Olette mukana todellisessa muodonmuutoksessa huolimatta siitä, mitä näette kansallisessa mediassanne. Transformaatio on käynnissä. Sen fyysisiä, mentaalisia, henkisiä ja tunneosia tapahtuu. Ei ole enää "normaalibisnestä". Onko mikään ihme, että hyvin monia olentoja ympäri universumia on kerääntynyt tänne katselemaan tätä ihmeellistä tapahtumaa?
Et ole ajatuksesi.





Ei kommentteja: