sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Yltäkylläisyyden Meditaatio



Yltäkylläisyys on syntymäoikeutemme. Yltäkylläisyys ei tarkoita pelkästään vaurautta, vaan myös terveyttä, iloa, harmoniaa, ja kaikkea mikä ilmentyy Rakkaudesta.

Ole rauhallisessa omassa paikassasi.
Sulje silmäsi, ja keskity hengitykseen. Sisään, ulos, sisään, ulos. Nyt laske hengityksen tahdissa kahdestatoista alaspäin. Sisäänhengityksellä kaksitoista kaksitoista kaksitoista, ja uloshengityksellä yksitoista yksitoista yksitoista, jne.
Kun olet päässyt yhteen, niin hengitä vielä nolla ja samalla visualisoi kasvattavasi henkiset juuret Äiti Maan keskukseen vaaleanpunaiseen Rakkauden energiakeskukseen, ja anna tämän Rakkauden virrata ylös itseesi sydän shakraasi. Nyt yhdistä kruunushakran kautta n. viidensentin kristallinen valoputki tulemaksi suoraan Universumin keskusauringosta tähän Äiti Maan energia keskukseen ja anna kristallisen valon virrata kauttasi Äiti Maan keskukseen ja Universumin keskusaurinkoon edes takaisin.
Ole tässä hetki.
Ja nyt kuvittele eteesi roikkuvan köyden, ja lähde kiipeämään sitä ylöspäin.
Huomaat kuinka köysi kiivetessäsi muuttaa muotoaan kultaiseksi valonköydeksi, joka muotoutuu kiivetessäsi kristallimaiseksi verkoksi, ja kiipeeminen muuttuu vaivattoman kevyeksi.
Saavut kielekkeelle joka on kuin suuri simpukankuorimainen allas.
Astut altaaseen ja huomaat sen yhdessä kulmassa olevan kristallisen hanan, ja kuljet sen luokse ja avaat sen. Hanasta tulee kultaista valoa joka muuntuu jalokiviksi. Kaiken näköisiksi suuriksi ja pienemmiksi säihkyviksi timanteiksi ja muiksi tunnetuiksi kiviksi, sekä kultaista valon hiekkaa sieltä tulee myös. Tunnet suurta Iloa, kun allas täyttyy kaikesta tästä. Kuljet siinä ja naitit uimalla ja heittelet niitä yllesi.




Ja nyt pyydät Enkeleitä tulemaan kanssasi leikkimään ja kylpemään mukaasi tähän kaikkeen.
Rupeatte yhdessä työntämään näitä ulos ammeesta alapuolella olevalle Maaplaneetalle jossa näet niiden leviävän jokapuolelle planeettaa. Innostutte kuin pienet lapset ja vieritätte sekä heittelette niitä yhä enemmän ja enemmän.
Tunnet suunnatonta Rakkautta ja kristallin kirkasta puhtautta itsessäsi, kun saat leikkiä enkelten kanssa.
Ole tässä hetki.
Ja nyt on aika ruveta palaamaan takaisin samaa kautta kuin tulit. Mutta ennenkuin astut altaasta pois käy tarkistamassa että hana jää auki, ja iloitse vielä hetki enkeleiden seurasta.
Kiitä enkeleitä ja rupea laskeutumaan alaspäin sitä samaa reittiä jota tulit. Verkko ja köysi jäävät paikoilleen, että voit milloin vain käydä tarkistamassa että hana on varmasti auki.
Ole hetki siinä missä olet ja kiitä vielä kaikesta siitä mitä sait.
Ja nyt on aika palata takaisin liikuttamalla varpaitasi ja jäseniäsi, sekä laskemalla ykkösestä ylöspäin.
Olet ikuisesti suojattu ja rakastettu, etkä ole koskaan yksin. Olet yhtä kaiken kanssa. Kiitos.









Ei kommentteja: