tiistai 18. tammikuuta 2011

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA 2.



DNA-tiede
Vasta viime vuosien aikana tiede on antanut teille todisteita siitä, mistä aiomme puhua nyt. Olemme vihjanneet tähän menneisyydessä ja nyt sanomme sen suoraan, ettei siinä ole mitään mysteeriä, mitä tiede ihmettelee: DNA:ssanne on yli kolme miljardia kemikaalia. Jokaisessa DNA-molekyylissä, mikä on silmukka, on yli kolme miljardia kemikaalia. Se on niin pieni molekyyli, että tarvitaan elektronimikroskooppia sen näkemiseksi.

Ihmisen geeniprojekti, tieteellinen ponnistus, on paljastanut mysteerin: vain 3% DNA:n kemiasta tekee jotain! Puhumme DNA:n proteiinikoodatusta osasta. Se yksistään tuottaa yli 30 000 ihmisgeeniä. Nämä geenit ovat elämän piirustus, mitä etsitte. Mutta vain 3% DNA:sta on koko geenituotanto. Kolme prosenttia tekee kaiken, kaiken mitä tuo projekti etsi. Siksi yli 90% tarkkaillun DNA:n kemiasta on arvoitusta, koska sillä ei näytä olevan mitään selvää toimintoa. Kemian 90%:ssa ei näy havaittavaa järjestelmää, symmetriaa tai biologista tarkoitusta. Sillä ei ole kemiallisia koodeja kuten proteiinikoodatuilla osilla. Se näyttää luonteeltaan sattumanvaraiselta ja jotkut ovat kutsuneet sitä "roska-DNA:ksi".

Jotkut biologit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä DNA-osuus on jäänyt yli evoluutioprosessista eikä ihmisolento käytä sitä enää. Siinä ei ole koodeja eikä se näytä tekevän mitään. Siksi on taipumusta sivuuttaa se. Se on hyödytön.





Muinainen ihmisryhmä tekee hämmentävän löydön: joku aikamatkaaja on jättänyt rannalle hämmästyttävän stereojärjestelmän. Pienet, tehokkaat kaiuttimet pumppaavat ulos hämmästyttäviä rytmejä ja tämä lumoaa ihmiset. He eivät uskalla koskea niihin, mutta he istuvat nauttimaan musiikista - ymmärtämättä, miten se saadaan aikaan, tai ymmärtämättä mitään kiitävästä laitteesta edessään.

Monen päivän jälkeen he alkavat katsoa syvemmälle kaiutinten näennäiseen taikuuteen. He ovat uteliaita, sillä uteliaisuus on ihmisolennon pääpiirre. He alkavat analysoida sitä. He katsovat sitä uudestaan ja uudestaan uskaltamatta koskea siihen ja vanhimmat ilmoittavat lopulta kaikille, että he ovat selvittäneet asian.

He näkevät cd-soittimen, vahvistimet ja prosessorit, jotka ovat kaiutinten vieressä… paljon laitteita. Kaiuttimet ovat kuitenkin se, mistä ääni tulee, ja näin ne näyttävät tekevän kaiken työn.

Heimo kokoontuu yhteen ja vanhimmat kertovat löydöstään: kehittyneitä avaruusolentoja on laskeutunut ja he ovat jättäneet varusteitaan. Heimon viisaat miehet eivät pysty selvittämään, mitä kaikki laitteet tekevät, mutta kaksi pientä osaa on vastuussa upeasta, heidän kuulemastaan musiikista. Loppulaitteisto on mysteeri ja sen on oltava vain avaruusromua, mikä ei liity musiikkiin.
Jatkuu.
http://eidualistinen.blogspot.com/2011/01/dnan-ja-ihmisrodun-historia-3.html


Ei kommentteja: