tiistai 18. tammikuuta 2011

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA 7.



Muinaiset ihmiset tiesivät! Lemurialaiset tiesivät, kuinka suuren osan he kantoivat kvantti-DNA:sta - kiitos plejadilaisten. He tiesivät kaiken aurinkokunnasta ja galaksista yleisesti ottaen. He katsoivat tähtiä ja ymmärsivät, mitä siellä oli. Tämä sai aikaan näennäisen kehittyneen yhteiskunnan, mutta ilman sitä teknistä kehitystä, mitä teillä on tänä päivänä.

Kauan sen jälkeen kun lemurialaiset olivat poissa, tuhansia vuosia myöhemmin, oli laajoja todisteita siitä, että muinaisilla ihmisillä oli vielä tämä tietämys. Tämän päivän moderni versio ihmishistoriasta ei anna uskottavuutta sille 30 000 vuoden takaiselle, kehittyneelle ihmiskunnalle, jotka olivat lemurialaisia. Olette hädin tuskin nähneet ihmisiä olleen olemassa edes 10 000 vuotta sitten. Tämä muuttuu uusien löytöjen ja ajan myötä.

Kuitenkin näette sen, että vain 4 000-5 000 vuotta sitten muinaisilla ihmisillä oli vielä tietämystä tähdistä… paljon enemmän kuin käsitätte. Useimmat maapallon muinaissivilisaatioista tiesivät galaktisesta asetelmasta, joka tapahtuu vuoden 2012 aikakaudella. Olemme kertoneet teille, että tämä galaktinen ryhmittyminen on jo alkanut. Te näette sen vuotena 2012 ja me näemme sen vuotena 1998. Laskekaa moderneilla tietokoneilla ja teleskoopeilla ja näette, että 2012 on vain sellaisten kulttuurien karkea arvio, joilla ei ollut teidän teknologiaanne. Niinpä tämän mielessä pitäen huomaatte, että olette tuon galaktisen ryhmittymisen energiassa tällä hetkellä.

Tämä asetelma on 26 000 vuoden kierto, mistä muinaiset ihmiset tiesivät! Miten tämä on mahdollista, saatatte ajatella. Sillä kun käännätte historiaa taaksepäin vain muutaman sata vuotta, huomaatte modernin tieteenne hukanneen täysin tämän tietämyksen! Maa oli litteä, aurinko kiersi maata ja melkein kaikki intuitiivinen tieto kehon toiminasta oli täysin poissa.





Muinaisilla ihmisillä oli DNA, joka toimi kvanttisesti - peruna Lemuriasta. He tiesivät ilman teleskooppeja tai tietoikoneita. He tiesivät aurinkokunnasta, päiväntasauksista, pimennyksistä ja planeettojen liikkeistä. He tiesivät myös, että olitte suuremmassa ryhmässä, mitä kutsuttiin galaksiksi. Niinpä kysyn teiltä, mitä tapahtui. Paljastamme ilmeisen: liu'uitte taaksepäin hyvin merkittävästi ja vasta äskettäin.

Silloin kun puhumme näin, on aina niitä, jotka haluavat uskoa, että jokin muu voima kuin ihmiskunta oli vastuussa tietämyksenne viemisestä ja teidän jättämisestänne haavoittuneeksi. Tämä on ihmisolento, joka kieltää hallitsevansa maapallon värähtelyä. Henki kunnioittaa vapaata valintaa ja koko täällä olemisenne ideana on tutkia sitä, mihin tämä planeetta menee ihmisten tekemisistä riippuvaisena. Lemurian jakautuminen ja ihmisyhteisön sirpaloituminen sai aikaan monia tapoja kadottaa kollektiivitietoisuus. Niin pitkään kun yhteiskunnilla oli kvanttiyhteisö, ymmärrykset yhtyivät. Silloin kun ne jakautuivat, vuosisatoja hyväksytty intuitiivisin tietämys yksinkertaisesti kuoli hitaasti ajan kuluessa. Jos epäilette tätä, niin miten selitätte sen, että muinaiset ihmiset tiesivät sen, minkä moderni astronomia on antanut teille vasta viime vuosina?

Tässä prosessissa entinen DNA:n 90%:n käyttötaso väheni hitaasti 30%:iin. Tämä teillä tosiaankin on tänä päivänä. Olette kirjaimellisesti aloittaneet alusta. Olette kadottaneet intuitiivisen kvanttitietämyksen - tuon intuition ja ehdottoman ymmärryksen siitä, mistä siemenenne tuli ja miten keho toimii - ja Plejadien kokemus oli poissa, kadonnut.

Ihmiset unohtivat perusastronomian eivätkä he edes ajatelleet maata palloksi. Kaikki tämä upea intuitio maailmankaikkeuden ja ihmisen DNA:n toiminnasta meni pois. Nyt teillä on käsillä muutos ja vedätte itseänne hitaasti ylös siitä, missä olette tänä päivänä. Kerron teille, mikä on eri tavalla nyt, ja sen myötä olemme melkein valmiita.
Jatkuu...
http://eidualistinen.blogspot.com/2011/01/dnan-ja-ihmisrodun-historia-8.html

Ei kommentteja: