torstai 6. tammikuuta 2011

Maadoittuminen uuteen aikajanaan Meditaatio


Maa on nyt vaihtanut täysin uudelle viidennen ulottuvuuden aikajanalle, mutta armotekona se sallii kolmannen ulottuvuuden aikajanan jatkua ja olla rinnakkain uuden aikajanan kanssa vuoteen 2012 saakka.

Tietäkää myös, rakkaat, että fyysinen kehokin on muuttumassa ja harmonisoitumassa kulkeakseen 2012-aikaportin läpi äärettömään aikaan. Niinpä ehdotamme, että hoivaatte kehoanne rakkaudella ja välittämisellä ja että varmistatte elävänne tasapainoista elämää. Päästäkää irti kaikista vanhoista draamoista, jotka ovat jäljellä menneisyydestä, ja astukaa täysin rakkauden ja anteeksiannon energiaan. Ja varmistakaa päivittäin, että fyysinen ja valokehonne on harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa.

Tämän saavuttamiseksi annamme tässä päivittäisen aktivoinnin ja meditoinnin, joka on hyödyllinen. Tämä on  päivitetty sopimaan niihin uusiin energiamuutoksiin, joiden kanssa työskentelette auringonpimennyksestä 4.1. lähtien.

Aloittakaa yksinkertaisesti keskittämällä energianne sydämeen ja hengittämällä syvään. Tietäkää, että viidennessä ulottuvuudessa tietoisuutenne on ankkuroituna sydämeen. Kokekaa tuo todellisuus syvänä tunteena ehdottomasta rakkaudesta ja yhteydestä kaikkeen olevaiseen. Tuntekaa myös syvää rauhaa, mikä on osa tuota tietoisuutta.

Sallikaa sitten tuon energian liikkua solar plexuksen, sakraali- ja juurichakran kautta alas maatähtichakraan, joka sijaitsee maassa aivan jalkojenne alla. Tuntekaa, miten ankkuroitte nyt energianne maahan, viidennen ulottuvuuden uusiin kristalliverkkoihin, kun ne yhdistyvät maatähtichakranne kanssa. Antakaa tämän energian liikkua nyt alemmas ja yhdistyä kristallisydämeen maan keskuksessa. Täällä tunnette Äiti Maan syvän ja ehdottoman Shekina-rakkauden tulevan teihin maatähtichakran kautta ja kulkevan sydämeen. Pitkää tuota rakkautta sydämessänne ja tietäkää, että Äiti Maa rakastaa syvästi ja hoivaa teitä ja että olette harmoniassa maan jumalaisen tahdon kanssa niin, kuin sitä ilmaistaan planeetan kehittyessä moniulotteiseksi todellisuudeksi.

Antakaa energian nyt liikkua ylöspäin kehossanne kurkku-, otsa- ja kruunuchakran läpi sielutähtichakraan, joka sijaitsee aivan päänne yläpuolella. Täällä yhdistytte sieluunne ja korkeampaan itseenne, "minä olen" -olemukseenne, kun se ankkuroituu fyysiseen muotoonne. Täällä voitte myös yhdistyä olemisenne tarkoitukseen ja jumalolemukseenne. Tuntekaa sielunne ehdoton rakkaus ja kauneus, kun harmonisoidutte tähän elämän korkeampaan tarkoitukseen. Se tuntuu upealta ja olevan täynnä loistavaa ja säteilevää valoa. Antakaa nyt tuon energian liikkua ylös valoulottuvuuksien läpi kaikkeuden suureen kosmiseen sydämeen. Täällä tunnette kaiken lähteen äärettömän rakkauden. Vetäkää tuota sykkivää ja säteilevää valoa sydämeenne ja pitäkää se siellä.

Olette nyt harmoniassa oman ja maan jumalaisen tahdon kanssa. Kun olette tässä harmoniassa, tunnette yksinkertaiseksi olla maadoittuneena viidennen ulottuvuuden aikajanaan ja kokea rauhaa, tyyneyttä ja yltäkylläisyyttä. Elämästä tulee yksinkertaista ja selkeää, kun seuraatte jumalaista opastusta, mitä tulee teille tällä uudella armon ja rakkauden aikajanalla.

Niin rakkaat ystävät, toivotamme teille paljon iloa ja rakkautta, kun matkanne jatkuu vuonna 2011.
Rakkaudella AE Mikael

Ei kommentteja: