tiistai 18. tammikuuta 2011

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA 8.



Suuri muutos
DNA:n sukujuuret ja historia alkoivat kallisarvoisesta luomisesta, mikä oli sopivaa. Siinä oli enkeliulottuvuuden vilpittömyyttä ja se oli "voideltu" pyhällä tarkoituksella. Vapaan valinnan kautta se rappeutui, kun ihmiset hyväksyivät matalamman tietoisuustilan. Mytologia on täynnä dramaattisia tarinoita "ihmiskunnan lankeamisesta", mutta mukana ei ollut mitään paholaisia, vain ihmisten vapaa valinta.

Olette muutoksessa. Olette aikakaudessa, mitä kutsutaan uudeksi ajaksi, mutta se ei ole uusi. Sen sijaan se on muinaisen tiedon ja Lemurian tapojen muistamista. Siksi kyse on paluusta lemurialaiseen tilaan ja jo on aikakin. Tätä kutsutaan uudeksi energiaksi ja käsillä on muutos, mikä sallii annettujen lahjojen aloittaa hidas ja tarkoituksellinen tietoisuuden kehittäminen tällä planeetalla. Mutta kuten olemme keskustelleet, sen on alettava omasta DNA:stanne.

Voi, ihmisolento, kuuntele minua: tämä on sen ydin, miksi olet täällä. Opetamme tänään, että DNA, pyhä kvanttiosanne, on valmiina kehitettäväksi puhtaan tahdonilmaisunne avulla. Kaikki mitä Kryon toi magneettipalvelussa teille, oli tarkoitettu palvelemaan tätä planeettaa tavalla, missä magnetismi voisi muuttua ja kommunikoida DNA:llenne. Tämä uusi kommunikointi on tulosta vuoden 1987 Harmonisesta yhdentymisestä sekä siirtymisestä uuteen Gaia-energiaan, minkä galaktinen asetelma saa aikaan. Se antaa mahdollisuuden palata tilaan, minkä ansaitsette… lemurialaiseen tietoisuustilaan, tilaan missä sota ei ole vaihtoehto ja terveys on intuitiivista. Mayat puhuivat siitä! Tämä on korkeinta värähtelyä, mitä Gaia on koskaan nähnyt, ja tämä kaikki on lisääntymässä. Tämä oli heidän 2012-informaatiotaan eivätkä monet ole opettaneet näin.

Saattakaa ihmistietoisuus sopimaan yhteen tuon värähtelyn kanssa ja DNA:nne alkaa lisätä tehokkuuttaan. Se alkaa olla taas kvanttinen. Alatte nähdä sen monin tavoin ja olemme puhuneet myös tästä. Etsikää merkkejä siitä, että ihmiset kehittyvät. Tämä kehitysprosessi alkaa indigolapsista, kuten olette niitä kutsuneet. Nämä uuden tietoisuuden lapset ovat hyvin erilaisia - oletteko huomanneet? Kyse on siitä, miten paljon kvantti-DNA:ta he käyttävät, eroavuutena lineaarisuudellenne! Yhteentörmäys kvanttisuuden ja lineaarisuuden välillä on vasta alkanut! Jos luulette, että nyt on vaikeuksia uusien lasten kanssa, niin odottakaahan sitä, kun heillä on lapsia! Ihmiset muuttuvat.

Tällä "uudella" aikakaudella teillä on mahdollisuus tuoda takaisin hitaasti se alkuperäinen energia, mikä oli suunniteltu tätä päivää varten. Teidän on aika palata kvanttitilaan, mikä on plejadilaisten teille antama henkinen tila, ja se alkaa nyt.





Tällä hetkellä teillä on maan päällä taistelu uuden ja vanhan energian välillä ja uusi energia on voittamassa. Siitä voitte olla varmoja, että vanha energia on kanssanne jonkin aikaa. Se jatkaa niiden kysymysten aikaansaamista, jotka näette ongelmina, mutta jotka ovat itse asiassa kvanttipuhdistusta. Kun puhdistatte taloutenne - ettekä ole valmiita siinä - alatte nähdä olemisen ja rakentumisen uusia malleja, mutta se vie jonkin aikaa. Älkää pelätkö sitä, mitä se tekee, sillä se tulee esiin juuri sellaisena, kuin tiesitte tapahtuvan… yhtenä vahvimmista maan päällä, täynnä vilpittömyyttä. Se edustaa voimakkaasti uutta toimintamallia, missä on järkeä uuden aikakauden kannalta. Luottakaa tähän ja indigoaikuiset auttavat teitä suunnittelemaan sen. Uudet käsitykset hyppäävät olemassa olevan ajattelun yli ja tuovat vallankumouksen siihen tapaan, millaista elämä voi olla tällä planeetalla.

Kaikki tämä on osa sitä ihmisen tietoisuuskehitystä, minkä voitte nähdä DNA:ssanne. "Kryon, pystyvätkö tiedemiehet näkemään tämän mikroskoopissa?" Eivät. Huolimatta siitä, mitä teille on kerrottu, he eivät näe muutosta DNA:ssa. Nykymikroskooppi on 3D:tä. Niinpä sanon tiedemiehille tämän: sitten kun kehitätte kvanttilinssin, näette sen, sillä näette itse asiassa kemiaa 90%:n sattumanvaraisilla alueilla. Se hehkuu kvanttisuuden vaikutuksen alla ja pystytte näkemään ja jäljittämään sen. Mutta tällä hetkellä teillä ei ole kvanttilinssejä. Ei ole mitään laitetta sen maailmankaikkeuden kvanttisuuden mittaamiseen, mitä planeetalla on, mutta olette pääsemässä lähelle. Ja sitten kun teillä on linssejä, ensimmäinen paljastus voidaan nähdä omassa biologiassanne. Tässä on toinen vihje. Tutkikaa edelleen asioita "kietoutuneessa tilassa", sillä tämä on alkua sille todelliselle kvanttitilalle, mitä voitte muuttaa 3D-teknologialla.

Nämä asiat haluamme tuoda teille tänään ja nämä ovat opetettavat asiat tälle päivälle. Kaiken tämän aikana olemme halanneet teitä. Miksi tuomme teille näitä asioita? Miksi välitämme? Koska perheenä alatte löytää sen suuren salaisuuden, että ydinsielunne on yhteydessä maailmankaikkeuteen ja että korkeampi itsenne on enkelimäinen ja ikuinen. Ihmiskunnalla alkaa ympyrä sulkeutua. Hyvin hitaasti ja seuraavien kolmen elämän aikana voitte todella luoda uuden maapallon. Nämä ovat niitä mahdollisuuksia, joista kerroimme teille noin 20 vuotta sitten.




Et olisi jäänyt tätä väliin, rakas ihmisolento. Luet tätä sen vuoksi. Olet osa rauhanratkaisua maan päällä. Tunnen sinut. Lukevissa ja kuuntelevissa on tietty osuus, jotka tulevat seuraavien vuosien aikana katsomaan minua. Tapahtuu siirtymä, mikä ei ole teille uutta. Se on elämän siirtymä, joka on tarkoituksenmukainen ja kaunis. Vanhalle sielulle se on jotain sellaista, minkä olette tehneet monta kertaa, niin monta että te ette osaa edes laskea. Ja palaatte planeetalle sen jälkeen ja sitten palaatte taas, koska ette aio jättää tätä väliin! Olette viettäneet aioneita työskennellen tällä planeetalla ettekä aio jättää tätä väliin!

Tätä muutosta olette pyytäneet, odottaneet ja rukoilleet. Monet tässä huoneessa elävät normaalia elämäänsä, mutta palaavat sille korkeammalle DNA-tehokkuuden tasolle, jonka jätitte. Sanon sen taas. Jos haluatte nähdä ihmisen kehittymisen, katsokaa näitä indigolapsia. Sillä he kehittyvät vieläkin turhauttavammaksi ryhmäksi, kuin he ovat nyt! Ja jotkut teistä ovat heitä, sitten kun palaatte. [Kryon hymyilee]

En sanoisi näitä asioita, jolleivät ne olisi totta ja oikeita. Nähkää kanavan selkeys tänä päivänä. Tuntekaa omassa sisäisyydessänne tämän kaiken totuus. Tiedostakaa, että teitä rakastetaan kovasti. Se on syy olemiseemme täällä.

Keräämme vertauskuvallisesti ne kyynelkulhot, joita olemme vuodattaneet ilosta pestessämme jalkojanne. Kutsumme teitä tässä huoneessa nyt jatkamaan tätä Hengen energiaa. Antakaa meidän istua hetki kanssanne, ennen kuin nousette ja lähdette. Olkoon tunnettua, että tänä päivänä Henki todella oli täällä… tapaamassa veljeä ja sisarta, pesemässä jalkojanne kunnioittaen sitä, että antaisitte meidän tehdä tällaista… olla kanssanne tunnin ja rakastaa teitä tällä tavalla.

Ja nyt tiedätte salaisuuden. Tämä koko tapaaminen järjestettiin, jotta voisimme vain istua kanssanne, ja olemme istuneet.

Ja niin se on.
Kryon


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
29.8.2009 Portland, Oregon
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




 

Ei kommentteja: