tiistai 18. tammikuuta 2011

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA



Antaisimme  mitä tahansa välttääksemme vapaan valinnan sääntöjä ja näyttäytyäksemme tavalla, mikä antaisi todisteen siitä, että olemme todella täällä. Mutta tällä vapaan valinnan planeetalla teidän täytyy avata tuo ovi meille. Kestämme kuin enkelit, joita olemme, ja kuljemme elämässä koko ajan kanssanne. Silloin kun synnytte tälle planeetalle, enkelit ympäröivät syntymäalueenne ja sitten ne pysyvät kanssanne viimeiseen hengenvetoonne saakka.

Alkuviikkojen aikana voisitte nähdä vauvan itse asiassa katselevan silmät pyörinä enkeleitä! Vauva osoittaa heitä ja joskus myös hymyilee heille, vielä kahden tai kolmen viikon ikäisenä, koska vauva tunnistaa meidät. Te kaikki olette tehneet niin ensimmäisinä päivinä, jolloin oli hyvin paljon muutosta ja paljon totuteltavaa niin tuoreeltaan kohdun jälkeen. Enkelit ovat vauvan lohtuna. Muistatteko? [Kryon hymyilee] Sitten hitaasti tuo todellisuus liukuu teiltä pois. Hitaasti. Mutta monet teistä ovat nähneet sen, kun vauva katsoo johonkin, mitä kutsutte tyhjäksi tilaksi, ja on tyytyväinen näkemäänsä.

Nämä ovat samoja enkeleitä, joita on nyt kanssanne. Ne eivät nimittäin vanhene. Mutta te vanhenette. Ne ovat olleet kanssanne koko elämänne ajan - ne kulkevat rinnallanne, ne tulivat sisään kanssanne, ne lähtevät kanssanne. Ja jos ette koskaan puhu niille, ne eivät sano mitään. Sillä niin on sovittu. Mutta voi rakkaat ihmisolennot, jos annatte meille vain pienen tahdonilmaisun ja sanotte: "Rakas Jumala, näytä minulle, että minua rakastetaan", niin avaatte sulkuportin. Sillä tällöin tulemme elämäänne siinä määrin, kun sallitte sen. Tällöin annamme teille, mitä pyydätte. Tämä aloittaa synkronismin, opetuksen, kädestä pitämisen ja yksinäisyyden tunteen loppumisen. Tällöin täytämme teidät siinä määrin, että te ette ole huolestuneita sairaudesta, vanhenemisesta tai draamasta. Ja kaikki mitä näette, on lupausta siitä, kuka olette. Näin on ollut siitä päivästä lähtien, kun aloitimme, sillä työnämme on antaa tietoisuus siitä, että olette osa meitä.




Viesti on pyhä
On edelleen niitä, jotka ihmettelevät kanavointiprosessia. Se toimii parhaiten, silloin kun kanavoija on puhdas. Se toimii, silloin kun ennakkoasenne ihmisen yksittäisyydestä siirretään sivuun. Näin homma toimii ja on aina toiminut. Ihmiset ovat kirjoittaneet kaikki planeetan pyhät kirjoitukset. Katso, miten tämä toimii, ihmisolento, sillä te itse olette vastuussa niistä kaikista profetioista ja kaikista hyvistä asioista, joita löydätte noista teitä lohduttavista sanoista ja joiden sanotte olevan Jumalalta. Ja niin se on taas kerran, että tulemme eteenne informaation kanssa, mikä annetaan tällä pyhällä, muinaisella tavalla.

Informaatio joka annetaan tänä iltana, annetaan tässä huoneessa oleville reaaliajassa - kuten kutsuisitte sitä. Ne jotka kuuntelevat siellä, mitä nämä täällä istuvat kutsuvat tulevaisuudekseen, tietävät, miten tämä toimii. Kuitenkaan lineaarinen ajankulku ei ole meidän todellisuuttamme. Olemme kvanttisia, joten voimme nähdä mahdollisuuden siitä, kuka katsoo tätä sivua, vaikka se ei olekaan tapahtunut vielä niille, jotka istuvat edessäni. Tämä merkitsee sitä, että tämä viesti, vaikka koskeekin historiaa, on kuitenkin henkilökohtainen, ja kehotamme teitä tuntemaan viestin muinaisen totuuden, sillä tiedämme, keiden silmät ovat tällä sivulla.

Kaikki informaatio mitä annan nyt, on annettu jossain kohtaa viimeisten 20 vuoden aikana Kryonin kanavoinneissa. Mutta emme ole koskaan antaneet teille tätä tiivistelmää, sillä alamme yhdistää aiheita yksinkertaisesti, selkeästi ja niin että informaatio on vähemmän tyhmää ja enemmän läsnä todellisuudessanne. Selkeä kanavointi voi tuoda esiin suoraa puhetta ja suoria sanoja.



Tämän päivän opetuksen informaatio
Tämä on lahja meille, että istuisitte ja antaisitte meidän pestä jalkanne. Ja samalla kun kumppanini antaa teille informaatiota, kolmas kieli on läsnä kaikissa sydämissä täällä. Joitain niistä jotka kuuntelevat ja lukevat tulevaisuudessanne, kosketetaan myös. Sillä tiedämme, keitä olette, kun korvanne kuulevat näitä sanoja - näemme teidät siellä. Näemme kasvonne ja näemme myös valon, mikä teillä on. Ei ole mikään sattuma, että vapaasti valiten olette valmis saamaan tämän kommunikoinnin elämäänne tänä päivänä.

Välitettäköön tänään annettava informaatio monille. Tämä informaatio minkä annamme tänään, koskee DNA:n sukujuuria - DNA:n alusta nykyhetkeen. Puhumme siitä tavasta, millä DNA kaikki tapahtui tällä planeetalla, siitä tavasta millä DNA toimii, siitä tavasta millä se on muuttunut ja asioista, joita teidän täytyy tietää siitä tässä uudessa energiassa, jotta teidät saadaan siihen paikkaan, missä voitte alkaa käyttää sitä suunnitellun mukaisesti.

Tässä opetuksessa meidän on aloitettava siitä, mistä myös kumppanini aloitti tänään luentosarjansa. Sillä paljon siitä, mitä hän opetti viimeisten tuntien aikana, katetaan tässä. Kuitenkin niitä varten, jotka liittyvät seuraamme vain puhtaaksikirjoitetun tekstin kautta, aloitamme alusta… näin elätte lineaarisessa maailmassa. Aloitamme DNA:n ja ihmiskunnan historiasta.



Mitä tämä kaikki puhe DNA:sta on?
On esitetty kysymys: "Kryon, miksi puhut niin paljon DNA:sta? Se on ihmiskehon biologinen ominaisuus. Se on ihmisen "geenipiirustus". Se kirjoittaa kemian kaikille geeneille, niille yli 30 000:lle. Mutta miksi puhuisit tästä? Et puhu molekyyliaineesta tai kemiasta, joten miksi puhuisit DNA:sta? Puhu sen sijaan henkisistä asioista."

Monet ovat sanoneet yllä olevan kritiikin. Heillä on voimakas henkinen etsintä päällä, mutta heidän pettymyksensä näkyy eivätkä he ymmärrä, miksi puhumme DNA:sta, näennäisesti ihmisen fyysisestä ominaisuudesta. Minäpä siis selitän, rakkaat ystävät. Jos olet yksi näistä, on aika paljastaa DNA siksi, mitä se on.

DNA on sen ydintekijä, kuka olette - sekä fyysisesti että henkisesti. Jos pitäisi valita paikka, missä korkeampi itsenne asuu, se olisi DNA. Akaasinen tiedosto, yhdistelmä kaikesta mitä olette koskaan olleet, on DNA:ssa. Kaikki elämänne, koko henkinen kasvunne, kaikki taitonne aionien ajalta, ovat siellä. Se karma jonka kanssa tulitte ja jonka monet teistä ovat sivuuttaneet, on siellä. Tieto tuosta valaistuneesta toiminnasta on siellä.

Henkinen historianne ihmisenä on siellä, kirjoitettuna kvanttiosiin. Jotkut teistä ymmärtävät tämän siinä määrin, että tiedätte olleenne lemurialainen. Jos tunnette näin, tiedätte sen uskomattoman syvällisyyden, mitä sisällänne on. Tästä syystä puhumme näistä asioista. Ihmisen on vaikeaa uskoa tätä, sillä se merkitsee, että paljon siitä minkä olette tunteneet olevan ulkopuolellanne, on todellisuudessa sisällänne. Mutta tämä seuraa sitä mestarien ja Kryonin opetusta, että olette luojan osa ja mestaruusprosessit ovat sisällänne
http://eidualistinen.blogspot.com/2011/01/7dnan-ja-ihmisrodun-historia-2.html


Ei kommentteja: