sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Mielen Voima



Katsellessamme maailmaamme voimme nähdä selkeästi sen olevan useimmille ihmisille ahdistuksen, turhautumisten ja murskattujen haaveiden täyttämä paikka, jossa menestystä on tarjolla vain muutamille harvoille.

Laskeutuminen helvettiin oli laskeutumista jokaisen ihmisen totunnaiseen ihmiskärsimykseen, tietämättömyyteen ja sen pimeyteen. Se tuntui kuin kurjalta ikuisuudelta. Mutta kaikilla miljoonilla sieluilla oli pieni valotähti aina ulottuvillaan. Mutta kukaan ei näyttänyt kiinnittävän huomioita siihen.

Taivaan tahdon mukainen yhteiskunta, saattaa tällä hetkellä vaikuttaa meistä täysin utopialta! Totuus on kuitenkin se, että meidän maailmassamme on kaikki ainekset tämän ja paljon ylevämpienkin tavoitteiden toteuttamiseksi!


Haluamme luonnostaan maailmaa, missä ihmiset osaavat olla ystävällisiä. Haluamme elää paikassa, mikä tuntuu ystävälliselle. Haluamme olla toisten kanssa, jotka kunnioittavat elämää.



Mitä voimme tehdä tänään Miettikää tänään yksi asia, mitä voimme tehdä ollaksemme ystävällisempi itsellemme,  ja jotain mitä voimme tehdä toisen puolesta. Itsemme osalta se voi olla niin yksinkertaista kuin hyvän yöunen saaminen tai käveleminen koiran kanssa puistossa. Ystävällinen ele toiselle voisi olla lempeän vastaustavan löytäminen jonkun karkeaan puheeseen.

Karkeus luo lisää karkeutta. Ystävällisyys luo lisää ystävällisyyttä. Rauhan saamiseksi maailmaan meidän on rikottava negatiivisuuden kehä ja valittava ystävällisyys.

Useammat ihmiset alkavat välittää. Toimitaan enemmän tämän välittämisen perusteella. Lisääntyvä määrä ihmisiä joka mantereelta keskittää ajatuksia, rukouksia ja tunteita maailmantilasta välittämiseen. Joka kerta tämän tapahtuessa kylvetään positiivisen muutoksen hedelmällisiä siemeniä.

Ystävällisyys luodaan mielessä.  Ilkeys voidaan myös luoda siellä. Monet väkivaltamuodot häviävät maan päältä, sitten kun keksimme, miten ollaan ystävällinen. Ystävällisyysvalinta on henkilökohtainen ja se tehdään uudestaan ja uudestaan joka päivä. Silloin kun voimme tehdä tämän valinnan, myös epämiellyttävien ihmisten ja olosuhteiden läsnä ollessa, voimme aikaansaada rakastavan ystävällisyyden kentän.  Tämä energiakenttä vetää luoksemme ystävällisiä kokemuksia.

Mietimme joskus, mitä varten tämä kaikki on, tämä elämämme maaplaneetalla.  Kerron teille, että se on arvokasta ja palvelee tarkoitusta.  Teemme täällä tärkeää työtä. Olemuksellamme on vaikutusta kaikkeen elämään ympärillämme - tuomme muutoksen maailmaan.  Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla huomiomme keskipiste.  Meidän ei tarvitse ollenkaan keskittyä toisiin vaikuttaaksemme.

Salaisuus on siinä, että meidän täytyy keskittyä yksinomaan itseemme ja olemuksemme vilpittömyyteen. Kun täytymme rakastavasta tietoisuudesta, sen hyväksynnästä kuka olemme kaikkine puolinemme, luomme kanavan, jonka kautta valo tulee helposti meihin ja virta automaattisesti myös toisiin. Meidän todellakin tarvitsee kiinnittää huomiota vain itsemme toteuttaaksemme tehtävämme täällä maan päällä.




Olemme jumalaisia olentoja, emme vähäisempiä kuin mikään muu universumissa.  Olemme Jumalan ja valon lapsia, ihmisymmärryksen ylittävän voimakkaita ja kanssaluojia omassa todellisuudessamme sekä maailmassa ja universumeissa sen tuolla puolen.  Se miten ilmaisemme tuota suuruutta elämässämme, riippuu täysin itsestämme.  Meillä on joukoittain enkeleitä tukemassa meitä, mutta he eivät voi auttaa meitä, ellemme pyydä, ja he eivät kykene antamaan meille enempää, kun olemme valmiita hyväksymään ja vastaanottamaan.  Silloin kun ymmärrämme, että olemme voimakkaita ja hallitsemme todellisuutemme jokaista puolta - sisällä ja ulkopuolella - meistä tulee mestareita ja astumme ihmeiden värähtelyyn.


Rakastettu enkeli, tiedä se,  että sinua vaalitaan.  Tiedä, että sinua rakastetaan ehdoitta jopa nyt asustaessasi lihaa ja verta olevassa, kuolevaisessa kehossa. Vaikka elätkin tämän väliaikaisen kodin rajallisuudessa,  olet yhä osa Jumalaa,  sitä Kotia,  johon kaipaat niin kovasti.  Et ole koskaan aidosti lähtenyt Kotoa,  mutta silti et tunnista sitä ikuista liekkiä, joka aina palaa olemuksessasi.  Ota yhteys siihen valoon tällä hetkellä,  vaali itseäsi, tunnista kuka olet.  Valo palaa sisimmässäsi niin kauniina ja puhtaana. Miksi olet edes epäillyt sitä? 
Olemme kaikki Galaktisia Siskoja ja Veljiä yhtä kaiken kanssa.
                  



                                       Tätä kutsutaan olemalla maailmassa, muttei maailmasta.





2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

On ilo lukea tätä blogia josta valo loistaa niin kirkkaasti. Kiitos Sinulle.

Harri kirjoitti...

Kiitos Miia :) hyvin paljon.