tiistai 18. tammikuuta 2011

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA 3.



Opettavainen tarina puhuu puolestaan. Se mitä ei ymmärretä kokonaisuuden osaksi, sivuutetaan tietämättömyydestä. Tähän esimerkkiin kätkeytyy enemmän kuin luulette. Ei ainoastaan olla näkemättä sitä uskomatonta teknologiaa, mikä soittaa musiikkia. Entä musiikin luominen ja säveltäminen? Entä ne, jotka ovat äänittäneet sen, ja ne uskomattomat resurssit, jotka tarvittiin cd-soittimen valmistamiseen? Entä itse musiikin historia ja rytmien kehittyminen vuosisatojen kuluessa? Heidän eteensä on piilotettuna jättimäinen, älyllinen salaisuus ja he näkevät vain kaiuttimet, koska vain ne "metelöivät".

Evoluutio ja Äiti Maa (Gaia), kuten sitä kutsutte, työskentelevät yhdessä ja ne ovat hyvin tehokkaita ihmisbiologian ja elämän osalta yleisesti ottaen. On kyse sitten fotosynteesin ilmestymisestä juuri oikeaan aikaan planeetallenne tai ihmisgeenien kehittymistavasta, järjestelmä heittää pois kaiken, mitä ei tarvita. Se 90% DNA:sta mitä ei ymmärretä, ei ole roskaa. Tuskin! Se sijaan se on prosessori ja ohjeisto, joka ohjaa ymmärrettyä osaa. Se prosessoi sitä musiikkia, mitä 3% soittaa.

Kerron teille, mitä se on erityisesti, ja tuossa paljastuksessa haluan teidän vielä kerran miettivän, mitä tämä voisi merkitä teille henkilökohtaisesti. 90% DNA:stanne on kirjaimellisesti kvanttipiirustus jumaluudestanne. Se on piirustus akaasiastanne. Se on tiedosto kaikista elämistä, kaikista tehdyistä asioista, kaikesta kasvustanne, kaikista oivalluksistanne ja kaikista epäonnistumisistanne. Niille teistä jotka kutsutte itseänne lemurialaisiksi, se edustaa valtavaa määrää kokemuksia tällä planeetalla - aivan alusta saakka - mistä aiomme puhua.

Asiat kvanttitilassa eivät ole loogisia 3D:ssä. Kvanttifysiikassa on erittäin vähän järkeä lineaariselle ajattelijalle ja te olette lineaarisia. Siksi "ennakkoasenteenne" on tämä: todellisuutenne perustuu vain muutamaan niistä ulottuvuuksista, joita maailmankaikkeudessa on. Siihen saakka kunnes kuvan loppuosa paljastuu, luultavimmin tieteellisten etsintöjenne vuoksi, näette vain sen rajoittuneen todellisuuden, missä olette. Asiat 3D:n ulkopuolella pysyvät mysteerinä, näennäisen sattumanvaraisena ja kaoottisena, loogisuuden ja systemaattisuuden sijasta. DNA:ssanne on henkinen piirustuksenne ja kaikki ohjeet siitä, kuka olette. Kaikki tämä on siinä 90%:ssa, mikä on kvanttinen.

Siksi keskustelu DNA:sta on keskustelua luomisestanne, akaasisesta tiedostostanne ja henkisestä sukulinjastanne. Siksi keskitymme siihen.





Ihmistietoisuus… 3D:tä? On aika yhdistää nämä asiat ja ajatella suurempaa kuvaa: 90%:n kvantti-DNA:ssa on ihmistietoisuus. Ihmistietoisuutta ei mitata koodeilla ja geeneillä. Se on kemian kokemuspiirin ulkopuolella ja edelleen jotain sellaista, minkä tiede näkee mystisenä tuloksena siitä, miten biologia yhdistyy… taas kerran, ei ole ymmärrystä siitä, mikä saa aikaan ihmiskokonaisuuden. Ihmistietoisuudessa on teidän kykynne puhua DNA:lle, kontrolloida sitä, työskennellä sen kanssa ja tulla osaksi sitä. Tätä olemme opettaneet alusta saakka. Siksi yksi suurimmista oman todellisuutenne salaisuuksista on kyky olla oman kehonne ja sen perustoimintojen hallinnassa.

Uuden tieteen mukaan ihmisen ajattelun nähdään vaikuttavan myös joihinkin planeetan prosesseista. Alatteko saada kuvan? 90% DNA:stanne voi itse asiassa olla osa jotain suurempaa kuin oma henkilökohtainen biologianne.

Yksi ensimmäisiä asioita jonka kerroimme teille, oli, että tietoisuus liikuttaa maapalloa. Tietoisuus on vastuussa planeetan värähtelystä ja olette aina pystyneet muuttamaan sitä, mitä olette pitäneet teihin mitenkään liittymättömänä… sitä todellisuutta, mitä planeetallanne tapahtuu. Sitten kun alatte ymmärtää tämän totuuden, ymmärrätte ehdottomasti, että Gaia reagoi TEIHIN!

Nämä ovat siis DNA:n toimintoja, selkeästi ilmaistuna. Ainoastaan ihmisgeenien kehittymisen ja sen 90%:n paljastamisen vuoksi, mikä ei näytä tekevän mitään, voimme puhua siitä, mitä se todella tekee. Siitä tulee tieteelle järkevää jossain kohtaa. Vihje: sitten kun aletaan tarkastella tuota 90%:ia koodaamattomana muistijälkenä, aletaan nähdä, että suurin osa DNA:ta on oikeasti merkinantaja 3%:lle, mikä on se moottori, joka ajaa ihmiskehon biologiaa.
Jatkuu.

http://eidualistinen.blogspot.com/2011/01/dnan-ja-ihmisrodun-historia-4.html

Ei kommentteja: