lauantai 15. tammikuuta 2011

PIKKUJUMALAT



TERVEISIÄ KOTOA


Rakkaat ystävät, tämä päivä on monin sellaisin tavoin erityinen, joista ette ole tietoisia. Olette nyt siinä pisteessä, missä voitte teeskennellä olevanne jotain muuta, mitä olette. Tämä sallii teidän nähdä kontrasteja tavoilla, joita teillä ei ole ollut aiemmin. Haluamme kertoa teille tarinan, mikä voi auttaa teitä saamaan perspektiiviä kokemiinne asioihin, kun tämä ihmiskunnan evoluutio jatkuu. Ymmärrämme, että olette värähtelymuutoksen kärkijoukkoa. Monet teistä tuntevat tästä muutoksesta johtuvan kuumuuden, sillä te olette niitä, jotka menevät edellä valoon. Kyllä, te olette niitä, jotka uskaltavat mennä edeltä ja pitää ovea auki toisille. Puhutaanpa siis hengen yleiskuvasta tästä näkökulmasta.
  






Energian toteuttaminen


Kaikkeuden luomisessa tuli kohta, missä energia toteutettiin. Se toteutettiin ensimmäistä kertaa jollain aikajanalla. Sillä hetkellä kun ainetta energisoitiin, ulottuvuudessanne tapahtui jotain, mitä kutsutaan suureksi alkuräjähdykseksi. Vaikka tiedätte erittäin vähän siitä, mitä todellisuudessa tapahtui, se oli periaatteessa sarja ketjureaktioita, jotka alkoivat hyvin pienesti. Suuresta alkuräjähdyksestä alkoi harha aikajanasta, minkä kanssa pystyitte toimimaan. Havainnollistamme teille räjähdystä, koska niin näette tilanteen.

Vaikka olette nähneet räjähdyksen tuloksia, teillä ei ole todisteita varsinaisesta räjähdyksestä. Tuossa räjähdyksessä kaikki pirstoutui keskipisteestä ja liikkui ulospäin. Liikkuessaan energia kuitenkin törmäsi voimalla aineeseen, niin että se pakotettiin aineen jokaiseen koloon ja osaan. Käytännössä aine energisoitui.

Sen äärimmäisen voiman vuoksi, millä tämä tapahtui, kumpikin vähän vääristyi. Energisoitunut aine vääntyi ja alkoi transformoitua, ikään kuin sitä olisi venytetty uuteen ulottuvuuteen. Koska energiaa venytettiin tällä tavalla, paljon Kotona olleesta oli erilaista maan päällä - asiat jotka toimivat täällä, eivät välttämättä toimi siellä. Kodilla on puhdas värähtely. Maaplaneetta on jumalan epätäydellistä täydellisyyttä, joten heijastuksestanne oli pakko saada epätäydellistä kaikin tavoin.

No, se kieroutti kaikkea, kun pikkujumalat alkoivat tuntea erillisyyttä tai erilaisuutta. Jumala oli ikään kuin räjähtänyt. Silloin kun energia pakotettiin aineeseen, kumpikin muutti muotoaan ja seurauksena luotin harhakuva ajasta. Räjähdys ulottui hyvin kauas maailmankaikkeuteen ja alkoi muodostua jumalan osia. Tämä sai aikaan harhan rajallisuudesta. Nämä jumalan osat alkoivat pelata aikajanalla. Tämä on venyttänyt ja muuttanut asioita siinä määrin, että nyt näyttää siltä, että pikkujumalien on käytettävä silmälaseja pelatakseen omaa peliään. Kaikki mitä he näkevät, on tulkittava näiden lasien avulla. Silloinkin kun he näkevät Kodin täydellisyyden, he eivät pysty samaistumaan siihen eivätkä he pysty täysin ymmärtämään sitä, koska he ovat toisessa ulottuvuudessa. Tähän tottumisesta tuli yksi suurimmista haasteista pikkujumalille.

Jumalien täytyi käyttää laseja myös unohtaakseen, keitä he olivat. Heidän oli myös unohdettava se yhteys, mitä he tunsivat ympärillään oleviin - he unohtivat, että toiset olivat myös pikkujumalia. Heidän suurin haasteensa oli, että heidän jokainen ajatuksensa ilmentyi. Jokainen ajatus mikä heillä oli mielessään, tapahtui. Tästä tuli hyvin problemaattista, koska se ei antanut ajattelupelivaraa, sillä jokaiseen ajatukseen liittyi vastuu. Siksi pikkujumalat liittivät luomuksiinsa aikaviiveen, jotta he saattoivat pelata peliään, missä he teeskentelivät olevansa ihmisiä.

 





Yksitoistasivuinen kolikko



Nyt haluaisimme selittää jotain, mistä tulee selvää useimmille hyvin lähitulevaisuudessa. Olette moniulotteisia. Jokainen pikkujumala on kuin yksitoistasivuinen kolikko. Maapallolla on neljä tai viisi kolikkoa, joissa on 11 sivua. Vaikka kussakin kolikossa on eri sivuja, kyse on edelleen samasta kolikosta. Jos liikutatte sitä yhteen suuntaan, tämä sivu tulee esiin. Jos liikutatte sitä toiseen suuntaan, toinen sivu ilmestyy esiin. Käytämme tätä osoittaaksemme teille toisen tavan tarkastella itsen 11 ulottuvuutta - jokaisella teistä on 11 eri sivua/puolta. Jumalien käyttämät silmälasit estävät heitä näkemästä muita ulottuvuuksiaan tai saamasta todisteita omista puolistaan. Niinpä tämä pitää teidät erotettuna eri ulottuvuuksiin, jolloin ette aina pysty näkemään reaktiotanne tai yhteyttänne toisiin. Tämä antoi pikkujumalille tilaisuuden saada 11 kokemusta maaplaneetalla samanaikaisesti - saman sielun, saman kolikon kera.

Koska pikkujumalat olivat aikajanaharhassa, he pystyivät näkemään jalanjälkensä kulkiessaan ajan läpi. Tätä ei ollut koskaan ennen tapahtunut, koska pikkujumalat olivat aina eläneet kehämäisessä ajassa. Yhtäkkiä he olivat lineaarisessa ajassa, mikä salli heidän nähdä uudella tavalla. Pikkujumalat aloittivat matkansa ja alkoivat katsella luomuksiaan. He alkoivat epäillä itseään, koska he eivät voineet nähdä, että he loivat joka ajatuksella. He alkoivat ajatella, ettei ollut mahdollista nähdä ilman laseja, eivätkä he edes uskoneet olevansa luojia. Sen sijaan he ajattelivat olosuhteiden ohjaavan elämäänsä. Koska he ylläpitivät tuota ajatusta, he loivat todellisuuden, mikä teki siitä totta. Me emme edes ajatelleet sitä. Aa, te ihmiset olette niin luovia.

Selitetäänpä muutamia muita asioita, jotka ehkä auttavat teitä ymmärtämään. Vaikka puhumme ihmiskunnan alusta, olette nyt tuon asteikon vastapäässä. Olette työntämässä sen rajoja, mikä olisi ollut ihmiskunnan loppu, ja olette muuttamassa kaikkea. Pelin aivan viime hetkillä pikkujumalat alkoivat riisua lasejaan ja muistaa oman voimansa. Pikkujumalien on ollut vaikeaa ymmärtää omaa taikaansa käytettyään hyvin paljon energiaa sen kätkemiseksi itseltään.

Opitte kulkemaan aikajanalla. Kuitenkaan se alkuperäinen voima, mikä räjähti ja työnsi tuota energiaa maailmankaikkeuden sellaisille alueille, missä sitä ei ollut koskaan ollut, ei enää työnnä.







 Jumalan uloshengitys on alkanut*


Tuo voima mikä loi kaiken, mitä näette edessänne, ei enää työnnä entiseen tapaan. Vaikka se liikkuu samaan suuntaan, nyt se perääntyy. Maailmankaikkeus ei enää laajene - se on ylittänyt rajapyykin, mistä se alkaa todellisuudessa kutistua. Jumalan "uloshengitys" on alkanut*. Mitä tämä merkitsee pikkujumalille, jotka eivät enää tunne työntöä erillään olemiseen? No, tämä on melko mielenkiintoista.

Aikajanalla elämisen harhassa opitte näkemään kaiken joko yläpuolella/alapuolella, vääränä/oikeana, hyvänä/huonona tai mustana/valkoisena. Näette kontrasteja samanlaisuuksien sijasta. Joka kerta oppiessanne jotain, se tapahtuu, koska olette työntäneet noita rajoja. Opitte työntämän tuohon suuntaan ja tähän suuntaan. Niin ihmiskunta laajeni ja tuli sellaiseksi, mitä se on tänä päivänä. Nyt kun energia ei enää pakota ja työnnä tuosta suuresta alkuräjähdyksestä, asiat alkavat muuttua. Teillä on vaikeuksia monien muutosten kanssa.
 





Totuuden ulkoreunat



Näette monia esimerkkejä äärimmäisistä polariteeteista planeetallanne tällä hetkellä. Kun sanomme äärimmäisistä, tarkoitamme sitä, että yksi ihminen työntää rajaa yhteen suuntaan ja kutsuu tuota ulkoreunaa totuudekseen. Toinen henkilö työntää koko matkan toiseen reunaan saakka ja kutsuu sitä totuudekseen. Emme välitä siitä, mitä ulkoreunaa pidätte oikeana tai vääränä, koska sillä ei ole mitään merkitystä. Nämä ovat vain ulkoreunoja - vain tätä olette kutsuneet totuudeksenne tähän saakka historianne aikana. Kohta vietätte enemmän aikaa "keskialueella" kuin koskaan aikaisemmin, koska sitä energiavoimaa joka työntää teitä maailmankaikkeuteen, ei enää ole. Sen tuloksena leijutte nyt vapaasti tuon yksitoistasivuisen kolikon kera. Pystytte liikkumaan ja tekemään asioita entisestä poikkeavilla tavoilla.

On taianomaista aikaa maan päällä, kun pikkujumalat ovat alkaneet herätä unestaan. He ovat alkaneet ymmärtää, että he voisivat luoda mitä tahansa - vaikka lasit silmillään. He ovat alkaneet ymmärtää, että kaikki mitä he näkevät edessään, on tulosta heidän omista ajatuksistaan - sitä he olivat pitäneet mielensä ja sydämensä luomisosassa. Se työnnettiin maailmankaikkeuteen luomaan todellisuus, mikä sopisi yhteen heidän odotustensa kanssa.

Nyt työnnätte edelleen noita ulkoreunoja. Tämä merkitsee sitä, että kun yksi ihminen sanoo jotain oikeaksi, toinen sanoo samaa asiaa vääräksi. Nyt on aika alkaa etsiä asioita, joissa olette samanlaisia, niiden asioiden sijasta joissa olette erilaisia tai erillisiä. Tämä on ihmiskunnalle aikaa taas yhdistyä ja tunnistaa, että te kaikki olette pikkujumalia. Sillä ei ole merkitystä, missä on, missä on syntynyt ja kasvanut tai millaisia uskomusjärjestelmiä ja kokemuksia on ollut. Kriittinen massanne on saavuttamassa peruuttamattoman kohdan ettekä palaa tekemään asioita samalla tavalla, jolla olette niitä aina tehneet. Voimme taata teille sen. 
 





Kolminaisuusyleiskuvan oppiminen


Nyt on kriittistä lakata työntämästä ulkoreunoja. Mitä enemmän työnnätte näitä ulkoreunoja löytääksenne äärimmäisyyden niiden ulkopuolelta, ette enää löydä totuutta noista äärimmäisyyksistä. Nyt pyydämme teitä ensin etsimään keskeltä määritelmiänne ja sitten katsomaan ulkopuolelle. Katsokaa tuomitsemisen sijasta sitä tapaa, millä kukin toimii. Miettikää tuota mahdollisuutta kohtaamissanne samanlaisissa haasteissa ja kenties voitte lähestyä niitä eri kulmista. Jokaisesta kulmasta voidaan oppia jotain.

Tällä planeetalla on nyt ykseyden aika - ja hyvin suurimittaisesti - sillä maaplaneetan koko ihmiskunnalle vuosi 2009 on ollut erillisyyden loppumisen alkua. Verhoa aletaan nostaa, jotta voitte nähdä toisenne selvästi. Näette ensin toistenne sydämen ja niin taika jatkuu. Yksitoistasivuinen kolikko saa uusia ulottuvuuksia - se ei ole enää litteä, mutta sillä on edelleen 11 sivua. Teilläkin 11 puolta. Tämän liikkeen ja sitä seuraavan evoluutioprosessin vuoksi on paljon muutakin, mitä haluamme selittää teille tämän hetken tapahtumista.





Moniulotteisuuden läpivuoto



Vaikka olemme puhuneet monta kertaa kaikkien ihmisten mahdollisuudesta tulla moniulotteiseksi, edistyminen on ollut erittäin hidasta. Tähän saakka olemme pystyneet vasta kylvämään esoteerisia ajatuksia mieleenne. Ette ole pystyneet todistamaan mitään tästä itsellenne ettekä ole nähneet sen hyödyllisiä käyttötapoja. Haluamme kertoa teille, että yksi tällä hetkellä tapahtuvista asioista on läpivuoto, kuten sitä nimitetään.

Alatte tuntea asioita itsenne muiden ulottuvuuksien kautta. Kolikon muut sivut voivat kokea suurta seikkailua tai kasvujaksoa, missä niillä on suuria vaikeuksia. Yhtäkkiä saatatte huomata olevanne hyvin surullinen, tuskissanne tai saavanne vaikeuksia ilman selvää syytä. Läpivuoto tulee voimakkaammaksi, koska verhonne on häviämässä. Se mikä on pitänyt teidät erillään itsestänne monin tavoin, alkaa nyt hävitä. Tämän tuloksena suuri osa niistä tavoista, joilla olette tyypillisesti käsitelleet aiemmin energiaa, vähenee ja menee pois.

Koska olette opettajia ja parantajia, löydätte uusia tekniikoita. Työskentelette niiden kanssa, jotta voitte jakaa ne ympäri maailmaa toisten kanssa, jotka voivat ottaa nämä energiat auttamaan kasvussaan seuraavalle tasolle. Tämä on aikaa katsoa, mitä tapahtuu televisiossa ja asettua noiden ihmisten kenkiin. Miettikää, miten reagoisitte, jos olisitte itse tuossa tilanteessa. Tämä on aikaa alkaa ajatella henkilökohtaisella tasolla sitä, millaiselta näyttäisi, jos se tapahtuisi teille - koska se tapahtuu teille. Ette ole irrallaan toisistanne ja vuosien 2010 ja 2012 välillä ihmiset oppivat sen.

Meille on ylimmäinen ilo, että voimme edes pieneltä osalta auttaa teitä muistamaan todellisen luontonne ja sen, mitä todellisuudessa olette tulleet tekemään.







 Täydellinen epätäydellisyys


Alatte nähdä asiat sellaisina, kuin ne todellisuudessa ovat, sillä ymmärrätte, että tämän pelin pelaamiseksi maaplaneetan täytyi olla epätäydellinen. Esim. musiikki ei ole ihmisen keksimää - se tuli suoraan Kotoa. Silloin kun toitte sen maaplaneetalle, teidän oli muutettava sitä vähän saadaksenne sen sopimaan epätäydelliseen maailmaan. Tästä syystä kromaattinen asteikkonne ei nouse tasaisesti. Jotta se kuulostaisi teistä täydelliseltä, sen on oltava epätäydellinen.

Jos laskette numeroilla, käytätte 10-pohjaista järjestelmää. Sitä ei ole kaikkialla maailmankaikkeudessa. Muu maailmankaikkeus ja Koti perustuvat 12-järjestelmään. Sitä oli kuitenkin muutettava vähän, jotta voisitte käyttää sitä ja se olisi tarkoituksenmukainen. Pidätte 10-pohjaista järjestelmää hyvin yksinkertaisena ja 12-pohjaista hyvin monimutkaisena. Mutta kerromme teille, että tilanne on itse asiassa täysin päinvastoin. Ihmissilmin teidän on nähtävä asiat vähän eri tavalla.

Myös matemaattiset ilmaisutapanne ovat täynnä näitä samoja epäjohdonmukaisuuksia. Emme kutsu niitä universaaleiksi laeiksi. Emme usko minkäänlaisiin lakeihin, koska kaikki voidaan muuttaa, ja juuri sitä olette tehneet. Olette vääristäneet universaaleja lakeja ja väännelleet niitä - olette muuttaneet niitä hiukan pelataksenne tätä peliä. Nyt alatte nähdä asiat sellaisina, kuin ne todellisuudessa ovat. Nyt alatte nähdä asiat uudella tasolla. Ette ole aiemmin kyenneet näkemään tällaista selkeyttä - se tullaan näkemään kaikkien silmien läpi maaplaneetalla.

Haasteenanne ovat ne tavat, joita olette muodostaneet asioiden tietyn näkemistavan ympärille. Niinpä ensimmäisenä pyydämme teitä pitämään silmänne auki. Katsokaa ympärillenne ja etsikää mahdollisuuksia. Silloin kun ette ymmärrä jotain, tietäkää, että se on teillä tilaisuus paljastaa toinen osanne, jotta voitte nähdä useammasta kulmasta - näistä 11:stä. Osanne ovat palaamassa takaisin yhteen, joten pystytte näkemään koko olemuksen.

Tämä vie aikansa. Se ei tapahdu yhdessä yössä. Teistä se näyttää kestävän ikuisuuden. "Milloin jotain lopultakin tapahtuu?" Sadan vuoden päästä katsoessanne taaksepäin se näyttää tapahtuneen ikään kuin sydämenlyönnissä. Vain nauttikaa tästä taianomaisesta hetkestä ja tietäkää, että teillä on uusi näkemys, jos tulette tietoiseksi ja etsitte sitä. Etsikää kaikkialta mahdollisuuksia nähdä itsenne. Vain katsokaa ja löydätte Kodin hyvin nopeasti. Luotte kaikki 11 Kodin puolta sinne, missä olette tänään.

Rakkaat ystävät, istutte näissä huoneissa ja katsotte meitä. Tulette yhteen täyttyäksenne hengestä ja muistaaksenne osan todellisesta luonteesta, kuka olette. Ette ymmärrä, että kunnioitus ja arvostus jokaista teitä ihmistä leikkivää kohtaan on hyvin suurta verhon tällä puolella. Olette kunnioitettuja. Olette niitä, jotka ovat uskaltaneet nousta siivilleen ja pelata peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Kunnioitamme teitä enemmän, kuin voitte koskaan tietää. Sitten kun tulette Kotiin, pidetään helvetinmoiset juhlat!

Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen jokaisessa samassanne tilaisuudessa. Hoivatkaa toisianne joka kerta, kun voitte, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo

Ryhmä


 


Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
15.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine





Ei kommentteja: