tiistai 18. tammikuuta 2011

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA 6.



Lemuria
Hitaasti syntyi planeetan ensimmäisen sivilisaatio ja sitä kutsuttiin Lemuriaksi. Tietäkää tämä: se ei ollut kehittynyt sivilisaatio siinä mielessä, mitä te ajattelette kehittyneenä. Mutta heillä oli jotain sellaista, mistä teidän pitäisi tietää. Heidän kvantti-DNA:nsa oli 90%, ei 30% kuten teillä tänä päivänä. Heidän DNA:nsa koko kvanttisuus oli aktivoitu, sillä sen plejadilaiset välittivät heille. Lemuria oli planeetan vanhin sivilisaatio - se joka oli pitkäikäisin eikä nähnyt koskaan sotaa.

Lopulta se hajosi vain siksi, että valtameret ja meret nousivat. Kuten olen kuvaillut teille aiemmin, heistä tuli merenkulkijakansa ja se sirpaloitui moniin maapallon osiin. Ironista kyllä, jotkut päätyivät kaukaisille mantereille ja tiede on nähnyt heidän olevan alun perin sieltä sen sijaan, että he ovat matkustaneet jostain muualta.

Lemuria olivat alkuperäinen ihmisyhteisö tällä planeetalla ja se sijaitsi siellä, minne plejadilaiset alun perin laskeutuivat - maapallon korkeimman vuoren huipulla, mitattuna pohjalta huipulle. Se on tällä hetkellä Havaijin korkein saari, minne lemurialaiset "kanootit" on haudattuna. Havaijin vanhimmat kertovat teille tänä päivänä, että Havaijin sukulinja on se, että plejadilaiset tulivat sinne. Tätä he opettavat siitä, miten ihmiskunta alkoi.


 

Lemurialaisilla oli kvanttiymmärrys elämästä ja he tiesivät DNA:ssaan kaiken aurinkojärjestelmästä. Kvantti-DNA joka toimii täysitehoisesti, luo tietoisuuden, joka on yhtä maailmankaikkeuden kanssa. Yksi planeettanne muinaisimmista henkisistä uskomuksista pyytää teitä olemaan yhtä kaiken kanssa. Tämä ei ole sattumaa. Pääsen tähän hetken kuluttua.

Lemurian jäännökset ovat poissa, vesi on peittänyt ne kauan sitten. Ette tule saamaan todisteita, sillä luonto on haudannut sen täysin ja se on nyt vain tunnettavissa niissä paikoissa, jotka olivat Lemuriaa, mutta joita vesi ei koskaan peittänyt. Ja jos joku teistä sattuisi menemään sinne puhtaan tahdonilmauksen kera, esi-isät tulevat luoksenne sanomaan: "Tervetuloa kotiin."

Tässä vähän historiallisia neuvoja: älkää kiinnittäkö niin paljon huomioita Atlantikseen. Atlantis oli paljon, paljon myöhemmin, ja niitä oli itse asiassa kolme ja on paljon hämmennystä siihen liittyen, mitä siellä oli ja tapahtui. Mistä niistä haluatte puhua? Atlantis ei esittänyt läheskään sellaista roolia, mitä metafyysiset ja esoteeriset opetukset haluavat sille antaa. Voi, se oli tärkeä, mutta yksi niistä ei ole ollenkaan muinainen! Se oli vasta äskettäin Kreikan saarien ulkopuolella ja siitä jopa raportoidaan historiassa, mitä näette tänä päivänä kreikkalaisista. Ihmisillä on dramaattista mielenkiintoa sivilisaatioihin, jotka ovat tuhoutuneet nopeasti. Se luo lisää mytologioita ja ajatuksen siitä, että Atlantis oli yksi kehittyneimmistä sivilisaatioista. Se ei ollut. Lemuria oli, mutta vain tietoisuudessa.

Lemuria ei ollut teknologisesti kehittynyt yhteiskunta, koska siellä ei ollut lainkaan teknologisia kykyjä. Silti he osasivat parantaa magnetismilla. Se oli nimittäin heidän DNA:ssaan. Se oli intuitiivista informaatiota. Kvantti-DNA tuottaa laadukasta intuitiivista informaatiota. Ollen yhteä maailmankaikkeuden kanssa he tiesivät kaiken DNA:sta. Eikö jokainen tiedä? [Kryon hymyilee] He jopa tiesivät sen muodon - ilman mikroskooppia. Sitä kvantti-DNA tekee.
Jatkuu...
http://eidualistinen.blogspot.com/2011/01/dnan-ja-ihmisrodun-historia-7.html




Ei kommentteja: