tiistai 18. tammikuuta 2011

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA 5.



Tässä asia on esitettynä niin, että kuka tahansa voi nähdä ja kuulla sen. Tässä ovat kaikki ne ominaisuudet selväkielisesti, jotka teidän täytyy kuulla. Satatuhatta vuotta sitten kehittyi 17 erilaista ihmisolentoa. Aivan kuin luonnon moninaisuudessa toisten eläinten ja nisäkkäiden osalta, oli sitä luontaista valikoimaa, millä Gaia turvaa lajien selviytymisen. Aivan samalla tavalla kuin on kymmeniä apinoita ja valtava valikoima monissa muissa eläinlajeissa tällä planeetalla, kehittyi myös moninaisia ihmisiä. Mutta jos olette huomanneet, tänä päivänä on vain yhdenlaisia ihmisiä. Voi, on eri värejä ja kasvonpiirteitä, mutta on vain vain yhdenlaisia. Ei ole sellaisia tyypillisiä eroavuuksia, joita löydätte luonnosta. Teillä ei ole hännällisiä ja hännättömiä. Teillä ei ole superpieniä ja karvaisia yhdellä mantereella, superpitkiä ja pilkullisia toisella. Jotain tapahtui.

Palatkaa kanssani 100 000 vuotta taaksepäin ja näette sen, minkä poikkeavuuden tiede löysi ja dokumentoi viime vuosikymmenellä. Se näkee saman asian. Kaikkien biologisten evoluutiovoimien vastaisesti tapahtui jotain, mikä loi vain yhdenlaisen ihmisolennon, ja se tapahtui noin 100 000 vuotta sitten.

Olkaa nyt valmiina, sillä jotkut teistä kuulevista ja lukevista eivät pidä tästä. Tämä oli kumppanini tämänpäiväinen luento ja aion antaa sen teille taas tällä sivulla olevia silmiä varten tai tätä nauhoitusta kuuntelevia korvia varten. Tapahtui eräs kaunis asia… kaunis! Jotain tapahtui suunnitelman mukaisesti ja odotitte sitä kanssani, silloin kun loitte tämän planeetan, rakkaat ystävät. Silloin kun katselitte kanssani sen jäähtymistä, tiesitte, että tämä tapahtuisi. Jumalainen suunnitelma kehittyi.

Omassa galaksissanne, Linnunradalla, teillä on tähtirykelmä, joka on nimeltään Seitsemän sisarta. Se edustaa seitsemää tähteä, joista yhdellä on planeetta-asetelma ympärillään. Olette kutsuneet tätä asetelmaa ja tuosta aurinkokunnasta tulevia plejadilaisiksi. He ovat niitä, jotka kävivät maan päällä 100 000 vuotta sitten, eikä heiltä vienyt kovin pitkään tänne pääseminen.




Tämä humanoidirotu on puolikvanttinen, aivan kuin te. Tämä merkitsee sitä, että heidän tietoisuudessaan on 3D:n ja kvanttisuuden yhteensulautuma. Ei ole aikaa, ei ole paikkaa, ei ole etäisyyttä. He tahtoivat itsensä tänne ja ilmestyivät. Se on kehittynyt rotu, joka on henkinen ja luonteeltaan henkisesti valmistunut. Tässä ei ole järkeä teille, koska tämä on sen henkisen järjestelmän ulkopuolella, mitä pidätte todellisena. Sanotaanpa siis vain, että heidän henkisyytensä on kypsää, kaunista ja täysin tarkoituksenmukaista. He saapuivat suunnitellussa aikataulussa ja tarkoituksessa.

He tulivat kylvämään kvanttisuuden, jumalaisen DNA:n siemenet yhteen niistä 17 ihmisolentotyypistä, joita kehittyi maan päällä. He olivat paikalla niin kauan, kuin se vaati. Teidän pitäisi tietää, että tämä vei yli 100 000 vuotta ja he pysyivät paikalla. Hitaasti kaikki muunlaiset ihmisolennot putosivat pois ja vain yksi oli jäljellä… sellainen missä on luojan siemeniä. Sellainen joka on olemassa tänä päivänä.

Tämä on alkuperäinen ja jumalainen luomistarina, jonka Henki antoi teille tarkoituksella ja kauniisti. Se oli "voideltua" aikaa ja haluaisin kertoa teille, sieluille jotka ovat täällä, että kauan ennen Lemuriaa katsoessanne tätä mahdollista näkymää tiesitte sen olevan hyvä. Tunnette ja tiedätte sen intuitiivisesti, sillä olette tiukasti yhteydessä noihin sieluihin tuossa toisessa tähtijärjestelmässä, joka antoi teille tämän suuren lahjan.

Plejadilaiset veljet ja sisaret näyttävät teiltä. Heillä ei ole liskomaista nahkaa, heillä ei ole kummallisia käsiä ja jalkoja, kummallisia silmiä tai suurta päätä. Heillä ei ole tavoiteohjelmaa eivätkä he kontrolloi ihmisen ajattelua. He ovat vähän pidempiä, mutta he näyttävät teiltä! Tulee se päivä, jolloin heidän on sopivaa, oikein ja tarkoituksenmukaista näyttäytyä. Se ei tapahdu teidän elämänne aikana, sillä he odottavat tälle planeetalle erityisvärähtelyä sitä varten. Mutta sitten kun he tulevat tervehtimään teitä, he nousevat aluksistaan ja näyttävät aivan teiltä! Sitten tiedätte, että se mitä sanon tässä, on oikein ja totta. Sillä he katselevat, kun annan tätä viestiä, ja hymyilevät sille, että on tarkoituksenmukaista toimittaa viesti niille, joiden täytyy kuulla se tällä tavalla.

Kuunnelkaa minua: tässä ei ole mitään salaliittoa. Kukaan ei tehnyt maapallolle tai ihmiskunnalle mitään, mitä ette suunnitelleet. Tässä ei ole mitään kontrollointikysymystä eikä mitään piiloteta. Suunnitelman mukaisesti ja tarkoituksella Henki antoi heidän kutsusta tulla antamaan teille tämän lahjan. Ainoa vapaan valinnan planeetta tuli Plejadien järjestelmästä tähän aurinkokuntaan ja maan päälle. Biologiset olennot saivat hitaasti heidän kvantti-DNA:nsa ja syntyivät henkisesti. Jumalalla ei tapahdu mikään nopeasti, oletteko huomanneet? Jumala on hidas ja maapallo on kärsivällinen. Mutta ihmisillä on vaikeuksia tämän hitauskäsitteen kanssa. He haluavat henkisten asioiden tapahtuvan nopeasti ja mytologia näyttää tämän.

Tämä informaatio on kiistanalaista eikä kuuntelevien ja lukevien tarvitse uskoa sitä. Tämä informaatio ei ole kriittistä valonne loistamiseksi maan päällä. Jos se ei kuulosta todelle sielustanne, niin ohittakaa se. Mutta ymmärtäkää, että Jumala on jotenkin teissä. Kenties teidän ei ole tarpeellista tietää miten, mutta tuntekaa luojan toimivan DNA:ssanne.

Kiistelyä riittää eikä tätä pitäisi pakottaa kenellekään. Kyse ei ole julistamisesta ja tämä on tarkoitettu vain nähdäksenne sen osana suurta kuvaa. Mutta sieltä siemenbiologianne tuli ja olen antanut teille juuri totuuden.

Kummallista kyllä, on edelleen niitä, jotka haluavat uskoa sitä mytologiaa, että Jumala tuli maan päälle nopeasti ja muutamassa päivässä antoi koko henkisen järjestelmän tälle planeetalle. He eivät halua todellisuudessa ajatella, että silmät pyörimään saavalla tarinalla avaruusolentojen tulemisesta maan päälle on mitään tekemistä Jumalan tai ihmisen henkisen luonteen kanssa. Heistä se on naurettavaa! Kuten kumppanini sanoo: "He pitävät omasta tarinastaan, jossa käärme puhuu." Se heillä sitten pitää olla, sillä kätketyn historian ei pitäisi pitää ihmistä erillään uskostaan tai viedä hänen uskoaan.

Jatkuu...
http://eidualistinen.blogspot.com/2011/01/dnan-ja-ihmisrodun-historia-6.html

Ei kommentteja: