tiistai 18. tammikuuta 2011

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA 4.



Ihmiskehon heikkouden arvoitus Kuukausi sitten puhuimme tästä aiheesta: olette DNA:n evoluutiotikkaiden huipulla maaplaneetalla ja teillä on elimistö, joka on heikko… paljon heikompi kuin olettaisi olevan. Tässä on katsaus.

Solurakenteenne ei vastaa sitä, mitä teille alun perin annettiin. Evoluution sijasta DNA:nne kvanttiosa on kehittynyt reaktiona ihmistietoisuudelle (todellisuutenne ohjaaja). Tosiasia on, että immuunijärjestelmänne ei toimi kovin hyvin! Monet planeetan merkittävistä sairauksista menevät suoraan se ohi. Oletteko huomanneet? Ette pysty estämään edes tavallista vilustumista.

Voisitte sanoa, että tässä on ongelma, ja siinä on! Sillä siitä DNA:nne 90%:sta, jonka pitäisi olla kvanttista, on vain 30% toiminnassa. Annoimme teille tämän tiedon jonkin aikaa sitten, mutta tätä oppituntia varten annamme sen taas, jotta opetuksen logiikka on ytimekäs.

Lyhyesti sanon tämän: miltä teistä tuntuu tietää, että teillä voisi olla syöpä elimistössänne eikä kehonne koskaan kerro sitä teille? Teidän on mentävä lääketieteen asiantuntijan luo teknisiin kokeisiin saadaksenne selville, mitä kehonne tekee! Millainen järjestelmä se on? Se itsediagnoonsi mikä on rakennettu ihmiseen, ei yksinkertaisesti toimi hyvin. Syöpä on tulosta ihmiskehon kyvyttömyydestä käsitellä nykyaikaista ruokaa. Tämä saa aikaan signaaleja, jotka eivät ole yhteneviä sen kanssa, miten kehonne pitäisi toimia - solujen tasapainoinen jakautuminen tavalla, mikä on tasapainossa sen kemian kanssa, mitä se ottaa sisään ruokana. Sen sijaan keho tuottaa epänormaalia kasvua, kasvaimia jotka lopulta tuhoavat koko organismin.




Syöpä ei ole virus eikä se ole tarttuvaa. Sen sijaan se on epätasapainoa… allergiaa nyky-yhteiskunnalle. Kehon immuunijärjestelmä ei ole itse asiassa tässä mukana ollenkaan, sillä syöpä vaikuttaa kaikkien kehon puolustusjärjestelmien mukaan siltä, että normaalit solut tekevät sitä, mitä ne aina tekevät. Ne eivät tee, sillä ne ovat erityisen "syöpäisiä", mutta ne ovat oppineet piiloutumaan solurakenteeseen. Kvanttitietoisuus saa aikaan tietojärjestelmän, mikä varoittaa kehoa epätasapainosta. Sen tuloksena olisitte tietäneet oitis, että oli jokin ongelma, mutta ette tienneet, koska tämä järjestelmä ei toimi suunnitellusti.

Toinen suunnitellusti toimivan kvantti-DNA:n ominaisuus on paljon, paljon pidempi ihmiselämän kaari. Keho ei halua vanhentua! Se haluaa elää! Tämä on perusselviytymistä, joten se pystyy intuitiivisen prosessin avulla luomaan älykkään ennusteen solujen jakautumisesta. Ilman tätä kvanttiparannusta kehon solukello vain laskee päiviä ja kulkee kuunkierron mukaisesti. Se ei tiedä paremmasta. Se ei toimi suunnitellusti.

Jotkut muinaisista ihmisistä elivät tosiaan kaksi, kolme kertaa pidempiä elämiä kuin te. Se johtui siitä, missä kohtaa he olivat ja miten paljon kvanttisuutta he olivat menettäneet. Tietäkää tämä: tälle planeetalle lopulta kehitettävillä elämän pidennysprosesseilla on yksi asia yhteistä… lisääntynyt määrä signaaleja DNA:lle sen palaamiseksi kvanttisempaan tilaan. Kutsutte tätä DNA:n aktivoinniksi.

Kvanttitietoisuus on yhtä kaiken kanssa ja se tietäisi ehdottomasti, jos solut toimisivat villinä ja sopimaton kasvu uhkaisi terveyttä. Mutta immuunijärjestelmänne ei varoita teitä. Jokin on rikki, mutta olette kasvaneet tässä todellisuudessa, joten sen loogisuus karkaa teiltä, mitä sanon. Jos roikkuisitte riittävän kauan ylösalaisin, pian kehonne vastustaisi kävelemistä tai koko ajatusta siitä. Lopulta kaikki vain roikkuisivat ylösalaisin ja kuolisivat nälkään unohdettuaan, miten kävellään. Käveleminen olisi vain jotain sellaista, mihin mestarit pystyisivät tai näin ajatus kehittyisi. Siksi kukaan ei kävelisi. Näin ihmistodellisuus kehittyy ajan kuluessa ja tämän haastamme päivittäin tässä uudessa energiassa.

Silloin kun hermot ovat katkenneet selkärangassa, tuolle alueelle kulkee kemiaa estämään niitä kasvamasta yhteen. Tiesittekö sen? Tiede tuntee tämän prosessin ja sille on jopa nimi! Se on haluamanne vastaista ja näyttää olevan ristiriidassa sen logiikan kanssa, miten kehon pitäisi toimia. Jokin on rikki.

Meritähti pystyy kasvattamaan jalan ja te ette pysty. Miltä tämä tuntuu evoluutiotikkaiden huipulla? Kaikki tämä sen vuoksi, että geenit luova piirustus ei toimi suunnitellusti.

Mutta se toimi ennen…

Minäpä vien teidät takaisin alkuun.

Kvanttisuutenne luominen… luoja teissä

Jatkuu...
http://eidualistinen.blogspot.com/2011/01/dnan-ja-ihmisrodun-historia-5.html

Ei kommentteja: